Klantenservice

Kunnen wij je helpen?
010 - 285 71 77

Vandaag open tot 18:00

Webasto dealer

Webasto is een merk dat we als officiële dealer zeker aanbevelen wanneer je graag veel comfort aan boord wilt hebben. Dit wordt onder andere mogelijk doordat Webasto over de jaren het assortiment flink heeft uitgebreid. Het merk werkt intensief samen met jachtbouwers over de hele wereld, waardoor zij een perfecte integratie kunnen verzorgen van koelen, verwarmen en comfort. Zo wordt de ruimte van de boot optimaal benut, waarbij ook veel waarde wordt gehecht aan hoogwaardige kwaliteit en service. Daardoor kun je jarenlang zorgeloos genieten van het bootcomfort.

Indel Webasto Marine: warm water, vriezers en koelkasten

Indel Webasto Marine is de naam die ze bij Webasto gebruiken voor het leveren van comfortproducten, zoals koelkasten, vriezers en boilers. Door het brede assortiment is er voor elke ruimte een passende oplossing.

Klimaatsystemen en verwarmen

De luchtverwarmers van Webasto vormen al jaren een groot succes. Het behaaglijke klimaat dat op je boot tot stand komt, zorgt ervoor dat je extra kunt genieten. Daarbij is een goede kwaliteit natuurlijk van belang, maar dat betekent niet dat ze bij Webasto achterover leunen. Innovatie van de technieken kan altijd beter. Daarom introduceren ze de Air Top 40 en 55. Deze nieuwe generatie is stiller, efficiënter en heeft een intuïtief MultiControl bedieningspaneel.

Webasto Air Top heteluchtverwarming advies

In ons blog over Webasto kachels vindt u meer informatie, zoals een keuzehulp, montagetips, de verschillende modellen en bedieningen.

KOK watersport: Webasto dealer

Natuurlijk vind je de verschillende artikelen van Webasto in ons assortiment, inclusief de Air Top EVO 40 en 55. Bekijk het online in onze webshop of kom eens langs in onze watersportwinkel in Rotterdam. Onze medewerkers voorzien je graag van een passend advies en beantwoorden al je vragen.

Alle producten

47 resultaten (1-47)
Sorteren op: