Klantenservice

Kunnen wij je helpen?
010 - 285 71 77

Vandaag open tot 18:00

Comfort Seat

Comfort Set maakt draagbare kussens die zitten als een stoel. Je hoeft dus geen stoel of bank als ondergrond te hebben, ook zonder zit je namelijk comfortabel op dit zitkussen. Met een geïntegreerd frame verstel je het kussen gemakkelijk naar de gewenste positie.

Kenmerken van de Comfort Seat kussens

Comfort Seat maakt de kussens in ons eigen land. Met een uitgebreide collectie kleuren en lengtes bieden ze voor diverse doeleinden een oplossing. De stoelen zijn zowel voor aan boord als aan wal geschikt en kunnen multifunctioneel worden gebruikt. De stoelen zijn ook nog lichtgewicht en recht te buigen, je kan ze dus gemakkelijk onder de arm meenemen. Er is ruime keuze in kleuren(combinaties), van traditionele marine kleuren en strepen, tot vrolijk felgekleurd.

Ergonomisch ontworpen

De kussens van Comfort Seat zijn ontworpen met aandacht voor comfort en ondersteuning. Ze zijn gemaakt van hoogwaardige materialen om het gebruiksgemak en de duurzaamheid te garanderen. De producten van Comfort Seat zijn geschikt en speciaal gemaakt voor langdurig zitten.

Oprichting en missie van Comfort Seat

Het doel van Comfort Seat is om de gebruiker een comfortabele en compacte zitoplossing te bieden, die zowel op zichzelf kan worden gebruikt of als kussen op een zitting. Het bedrijf is opgericht met de gedachte om de gebruiker comfort en gemak te bieden bij het zitten in de buitenlucht en onderweg.

Comfort Seat bij Kok Watersport

Zowel in onze webshop als in de winkel bieden wij een selectie van de Comfort Seat producten aan. Diverse kleuren en de klassieke blauw witte marine streep. Wij adviseren graag over de zitcomfort aan boord en het geschikte bootkussen voor je vaartochten.