Klantenservice

Kunnen wij je helpen?
010 - 285 71 77

Winkel is gesloten: mail ons

Lewmar luiken

Lewmar luiken staan voor kwaliteit en betrouwbaarheid. Bij het productieproces zijn enkel hoogwaardige grondstoffen gebruikt en de luiken beschikken over een uniek afdichtingssysteem. Hierdoor zijn ze gegarandeerd waterdicht. Daarnaast is het acryl eenvoudig te vervangen. Bovendien zijn de ventilatieluiken makkelijk te monteren en te openen tot een hoek van 95°, van binnen of van buiten. Alle producten worden onderworpen aan strenge testen om ervoor te zorgen dat ze voldoen aan de hoogste eisen. Ontdek ons aanbod aan Lewmar luiken.

Lees meer
38 resultaten (1-38)
Sorteren op:

Low Profile

Het uiterlijk van de Lewmar Low Profile dekluiken kenmerkt zich door vloeiende, zachte lijnen en een strak doch elegant design. Ze passen uitstekend bij de hedendaagse zeil- en motorjachten en er zijn verschillende maten leverbaar. De kleinere ventilatieluiken zijn geschikt voor elke deklocatie op zeilboten, terwijl de grotere maten ideaal zijn als voorluik op kleinere tot middelgrote jachten.

Medium Profile

De Lewmar Medium Profile luiken hebben een dieper frame profiel dan de Low varianten, zoals de naam al doet vermoeden. Dit zorgt voor meer stevigheid waardoor ze perfect zijn als voorluik voor grotere zeegaande schepen. Qua styling zijn ze zeer goed te combineren met de Low Profile range.

Ocean

Lewmar Ocean luiken hebben een klassiek design en een sterke, robuuste constructie voor optimale bescherming tegen de elementen. Ideaal als je vaart in ruwe omstandigheden, zoals veel regen en/of harde wind (buiswater). Ze worden al jarenlang op duizenden boten wereldwijd gebruikt.

Flush 3G

Lewmar luiken uit de Flush 3G-serie hebben een klein profiel en moderne uitstraling en worden toegepast op diverse boten. Ze zijn compleet vlak in het dek te monteren, mits de constructie hierop is aangepast. Een stevig, getint acrylpaneel is dan het enige dat aan dek te zien is. Deze ventilatieluiken bieden verbeterde productietechnieken waarmee Lewmar de grens van luikontwerp blijft verleggen. Volledig uitwisselbaar met de flush 2G modellen.

Lewmar luik kopen?

Een Lewmar ventilatie- of vluchtluik bestel je eenvoudig in onze webshop. Er is ook een volledig assortiment reserveonderdelen beschikbaar.

Neem voor persoonlijk advies gerust vrijblijvend contact met ons op. Je bent natuurlijk ook van harte welkom in onze watersportwinkel in Rotterdam.