Klantenservice

Kunnen wij je helpen?
010 - 285 71 77

Vandaag open tot 18:00

Barton

Belship levert ons al jaren blokken, valstoppers, kikkers en valgeleiders van Barton. Het materiaal staat bekend om een goede kwaliteit, tegen aantrekkelijke en betaalbare prijzen. Zo schreef magazine Zeilen na een test met 17 blokken het volgende:

“Het blok met de laagste statistische wrijving is het kogelgelagerde Barton blok. Dit was tevens één van de goedkoopste blokken en is derhalve onze favoriet als het gaat om 45 millimeter blokken.” – Zeilen, 17e editie, februari 2014.

Barton blokken

Barton biedt een volledige lijn aan blokken, die zijn uitgevoerd met glasversterkte nylon wangen en roestvrijstalen delen van RVS die ze volledig bedekken. De blokken zijn verkrijgbaar in een standaard, maar ook in een kogelgelagerde uitvoering. De vrijlopende Barton blokken werken uitstekend, zijn betrouwbaar en efficiënt. Dat zorgt ervoor dat ze een lange levensduur hebben, waar je veel plezier van hebt. Maar ze hebben nog meer voordelen, zoals:

  • Extra veiligheid door de doorgevoerde en geklonken bouten;
  • Alle belastbare delen van RVS 316;
  • RVS wartel;
  • Een acetal schijf;
  • Een messing glijlager bij standaard blokken;
  • Zeer lage wrijvingsweerstand.

Barton bij KOK watersport

We hebben in ons assortiment niet alleen de blokken van Barton, maar nog veel meer artikelen. Denk bijvoorbeeld aan heavy duty blokken, overloop systemen, geleideogen, kunststof lieren, valstoppers en giekophouders voor zeiljachten tot 12 meter. Het complete overzicht vind je in onze webwinkel, maar ook in onze megastore in Rotterdam. Hier vind je alles waar je als watersportliefhebber van droomt. Heb je vragen? Dan kan je deze stellen aan onze medewerkers, die jou ook kunnen voorzien van een professioneel advies.

Alle producten

65 resultaten (1-48)
Sorteren op: