Klantenservice

Kunnen wij je helpen?
010 - 285 71 77

Vandaag open van 9:00 tot 18:00

Dubarry

Dubarry

Het merk Dubarry staat voor vakmanschap, stijl & kwaliteit en is geïnspireerd op de Ierse tradities. Door met name de weersomstandigheden in Ierland, besloot het bedrijf zich te richten op outdoor schoenen, kleding en accessoires. Al deze producten werden gemaakt op basis van de modernste technieken in combinatie met het creëren van draagcomfort. Dubarry is een chic, maar ook praktisch merk; je kunt er dus alle kanten mee op.

Dubarry: van schoenenfabriek tot het produceren van bootkleding

In 1937 werd Dubarry opgericht in Ierland waarbij de nadruk lag op het produceren van schoenen, mocassins wel te verstaan. Deze schoenen werden destijds met veel passie, vakmanschap en traditie vervaardigd. Op een gegeven moment werd het tijd niet alleen meer schoenen te leveren, maar werd het tijd voor meer. Dit is het moment dat er werd gekozen boot/zeilkleding en bijbehorende accessoires als tassen te produceren. Natuurlijk wordt ook dit met dezelfde passie geproduceerd, maar tegenwoordig wel in combinatie met de allerbeste materialen voor de beste kwaliteit.

Dubarry collectie

De zomercollectie van dit jaar biedt klassieke en stijlvolle kleding en bestaat onder meer uit prachtige jassen in rustige kleuren met leuke bootschoenen en stoere laarzen. Ook hippe bodywarmers en vrolijke sweaters zijn te koop.

Alle producten

182 resultaten (1-48)
Sorteren op: