Klantenservice

Kunnen wij je helpen?
010 - 285 71 77

Vandaag open tot 18:00

Musto

Musto is een kledingmerk dat zich richt op praktisch moderne sportkleding waarbij zij veelal innovatieve materialen gebruikt. Het merk doet het goed bij sportieve en modieuze mannen en vrouwen, maar ook bij professionele zeilteams. Daarbij is het trendy kleding waardoor je er ook nog eens goed bij loopt. Om aan ieders behoefte te voldoen, heeft Musto vele soorten zeiljacks- en broeken waardoor de kans groot is dat er voor een iedereen wat bijzit.

Musto: van traditioneel naar trendy

Musto vindt zijn oorsprong in 1965. In dit jaar richtte de Britse Olympisch zeiler Keith Musto dit merk op vanuit de zeiltraditie. Keith produceerde traditioneel vervaardigde kleding evenals hele sterke kleding zodat het elk weertype aan kon. In het begin was het dus voornamelijk functionele kleding, bedoeld voor outdoor, jacht, ruiter- en natuurlijk zeilsport. Tegenwoordig is de collectie moderner en wordt de kleding van Musto ook gedragen door ware modeliefhebbers.

Musto collectie

In de collectie van dit jaar is zoals altijd de nautische stijl terug te vinden. Gestreepte sweaters, rode polo’s en ga zo maar door. De collectie heeft een sportieve uitstraling in combinatie met goede kwaliteit en comfort.

Alle producten

331 resultaten (1-48)
Sorteren op: