Klantenservice

Kunnen wij je helpen?
010 - 285 71 77

Vandaag open tot 18:00

On Deck

On Deck is onze leverancier voor verschillende merken. Al jaren lang werken we op een prettige manier samen, zodat wij onze klanten kunnen bieden waar zij naar op zoek zijn. On Deck levert ons onder andere producten van Harken, Blue Performance, Wichard en Plastimo.

Harken

Harken Inc. staat wereldwijd bekend om de kwaliteit van hoogwaardig dekbeslag en accessoires. De producten zijn gemaakt van sterke materialen, die tegelijkertijd licht van gewicht zijn. Harken is sinds 1969 prominent aanwezig bij evenementen zoals de America’s Cup en de Olympische Spelen. Veel artikelen van Harken zijn terug te vinden op dinghy’s, cruisers en megajachten, zoals de overloopsystemen, hydrauliek, lieren, blokken en rolfokken.

Blue Performance

Blue Performance biedt de juiste producten wanneer je op je boot behoefte hebt aan comfort, opbergruimte of bescherming. Deze oplossingen zijn niet alleen innovatief, betaalbaar en van goede kwaliteit, maar zijn ook nog makkelijk te installeren en beschikken over ergonomische opties. Denk bijvoorbeeld aan elastische zijkanten bij bepaalde producten, of juist aan zelflozende bodems. De producten van Blue Performance zijn gemaakt van Rip-stop Nylon. Dit zorgt voor extra stevigheid van de producten.

Wichard

De producten van Wichard zorgen ervoor dat het zeilen en de manoeuvres veel simpeler worden. Dit doen zij bijvoorbeeld met dek-ogen en sluitingen. Er wordt rekening gehouden met de eisen vanuit de watersport, waarbij veiligheid en comfort voorop staan. Het merk is dan ook al ruim 90 jaar een begrip. Wichard focust met name op de innovatie, wat mogelijk wordt gemaakt door de input die wordt geleverd door topzeilers. Daarnaast kijken ze ook naar de behoeften van de markt.

Plastimo

Plastimo is een Frans merk, dat een grote verscheidenheid aan producten op het gebied van watersportaccessoires en onderdelen heeft ontwikkeld. Of het nu gaat om reddingsvlotten, kompassen of andere accessoires: de kans is groot dat je ze tegenkomt op een jacht. Zo leveren ze ook nog onderhoudsmiddelen, watersystemen, navigatiemiddelen, veiligheidsmiddelen, persoonlijke uitrusting, dekbeslagen en tuigage, stroomvoorzieningen en nog veel meer.

Producten van On Deck bij KOK watersport

Alle bovengenoemde merken die door On Deck worden geleverd, zijn opgenomen in ons assortiment. Kijk hiervoor in onze webshop of kom naar onze megastore in Rotterdam. Hier kunnen we je gelijk voorzien van een passend advies als je vragen hebt.