Klantenservice

Kunnen wij je helpen?
010 - 285 71 77

Winkel is gesloten: mail ons

Icom handmarifoons

Met een Icom handmarifoon haal je een uitstekend communicatiemiddel aan boord. Ze zijn van hoge kwaliteit en gebruiksvriendelijk. Daarnaast liggen ze prettig in de hand.

Bij KOK watersport ben je aan het juiste adres voor een Icom handmarifoon. We hanteren scherpe prijzen, leveren uit eigen voorraad en staan altijd klaar voor deskundig advies.

Lees meer
3 resultaten (1-3)
Sorteren op:

Gegarandeerd hoge kwaliteit

Het merk Icom is al meer dan 60 jaar gespecialiseerd in nautische radiocommunicatie. Ze zijn erop gefocust om de beste kwaliteit af te leveren voor watersporters. Alle producten worden volgens strenge normen geproduceerd in Japan. De hoogwaardige kwaliteit zorgt ervoor dat je jarenlang vooruit kunt en je veilig in het vaarverkeer kan bewegen. Niet voor niets zijn enkele Icom handmarifoons aanbevolen door onder meer de vakbladen ‘de Waterkampioen’ en ‘Zeilen’. Om de kwaliteit van de marifoons te garanderen wordt 2 jaar garantie verleend.

Icom handmarifoon kopen?

Een Icom handmarifoon bestel je eenvoudig in onze webshop. Langskomen bij de watersportwinkel in Rotterdam kan natuurlijk ook.

Icom heeft voor iedere wens een geschikte marifoon. We hebben ook inbouw modellen met talrijke mogelijkheden in het assortiment.

Mocht je advies nodig hebben, staan we altijd voor je klaar. Ons betrokken team kan dankzij een flinke dosis ervaring iedereen vakkundig adviseren en verwijzen naar de beste marifoon voor jouw boot.