Klantenservice

Kunnen wij je helpen?
010 - 285 71 77

Winkel is gesloten: mail ons

Producten koppelen en bedienen vanaf de MFD

Alle moderne Simrad producten zijn op elkaar aan te sluiten met diverse transducers. Hierdoor ontstaat er één geheel tussen bijvoorbeeld de radar, stuurautomaat, AIS en fishfinder. Deze apparaten zijn dan weer eenvoudig en snel te bedienen via de multifunctionele display.

Simrad NSS Evo3

Simrad NSS Evo3 multifunctionele displays zijn geschikt voor intensief en professioneel gebruik en verkrijgbaar in vier afmetingen (7, 9, 12 en 16 inch). Ze beschikken over een ingebouwde wifi-module en bluetooth-functie. Net als een interne GPS-ontvanger, waardoor er op veel boten geen externe antenne meer nodig is. De MFD’s hebben een uitzonderlijk helder beeld en een brede kijkhoek en de snelle processor voorkomt beeldvertraging. Verder ondersteunt de Simrad NSS Evo3 kaarten als Navionics en C-MAP. De display is voorbereid voor ForwardScan-sonar, tweekanaals CHIRP en StructureScan HD-beeldvorming.

Simrad NSX

De NSX is Simrad’s nieuwste aanwinst. Deze multifunctionele display is zeer geavanceerd, maar ook uiterst gebruiksvriendelijk. Denk aan eenvoudige schermaanpassingen, een intuïtieve configuratie-assistent, app-integratie en een nieuwe interface. Een van de hoogtepunten is de gemakkelijke connectiviteit tussen de MFD en een smartphone. Daarnaast ondersteunt de Simrad NSX de nieuwste sonarproducten waaronder Active Imaging, CHIRP, SideScan/DownScan Imaging en FishReveal. Ook deze multifunctionele display is verkrijgbaar in verschillende afmetingen (7, 9 en 12 inch).

Simrad MFD kopen?

Een Simrad MFD bestel je eenvoudig online in onze webshop. Voor vragen en/of advies kan je altijd vrijblijvend contact opnemen. Je bent natuurlijk ook van harte welkom in de watersportwinkel.