Klantenservice

Kunnen wij je helpen?
010 - 285 71 77

Vandaag open tot 18:00

Epifanes antifouling

Epifanes antifouling wordt veelvuldig gebruikt in de plezier- en beroepsvaart. Het merk produceert al sinds 1902 onderwaterverven van uitmuntende kwaliteit. De producten bieden een langdurige bescherming tegen aangroei, met weinig onderhoud. Antifouling van Epifanes is verkrijgbaar in kleuren die goed combineren met het kleurenpalet van bootlakken.

Lees meer
20 resultaten (1-20)
Sorteren op:

Het belang van antifouling

Een schip dat in het water ligt krijgt te maken met aangroei van algen, schelpjes en andere micro-organismen. Met als gevolg meer brandstofverbruik en een verminderde snelheid. Daarnaast wordt de boot minder goed bestuurbaar (het reageert minder direct). Met Epifanes antifouling houd je het onderwaterschip vrij van aangroei en voorkom je deze problemen.

Welke Epifanes antifouling kopen?

Epifanes heeft verschillende onderwaterverven in het assortiment. Welke antifouling je het best kan kopen is afhankelijk van het vaargebied, de vaarsnelheid en het materiaal van de boot. 

Copper Cruise

Epifanes Copper Cruise is een koperhoudende high performance antifouling voor schepen die tot 30 knopen (50km/u) varen op zoet, brak of zout water. De nieuwste koper release technologie zorgt voor optimale koperafgifte en daardoor uitstekende aangroeiwering. Koper is belastend voor het milieu, maar geeft wel de beste bescherming. Op zout water is meer aangroei waardoor koperhoudende verf eigenlijk noodzakelijk is.

Deze zelfslijpende antifouling kan worden gebruikt op houten, stalen en polyester jachten (geen aluminium!) en is ook verkrijgbaar in heldere kleuren.

Foul Away

Als kopervrij alternatief is er Epifanes Foul Away. Deze is in principe alleen geschikt voor zoet water (en tijdelijk verblijf op zout water), maar wel uitermate geschikt voor aluminium. Door de zelfslijpende eigenschappen blijft het onderwaterschip glad.

Epifanes antifouling kopen bij KOK watersport

Antifouling van Epifanes bestel je eenvoudig in onze watersport webshop. Heb je behoefte aan persoonlijk advies? Neem dan gerust vrijblijvend contact op. Langskomen in de megastore in Rotterdam kan natuurlijk ook.