Klantenservice

Kunnen wij je helpen?
010 - 285 71 77

Vandaag open tot 18:00

KOK watersport demodag jubileum editie

'Save the date' voor de KOK watersport demodag jubileum editie!

Zaterdag 6 april 2024 organiseren wij een demodag. Deze editie is extra uitgebreid en feestelijk, want wij vieren ook ons 50 jarig jubileum! Meer dan 10 leveranciers zullen deze dag aanwezig zijn om je vragen te beantwoorden en je te voorzien van advies. Daarnaast hebben we natuurlijk aanbiedingen, acties en verrassingen. Zorg dat je erbij bent, want de aanbiedingen zijn exclusief geldig in onze watersportwinkel op deze dag.

Zo maakt iedere bezoeker kans op één van de KOK watersport cadeaubonnen ter waarde van € 50,-. En zolang de voorraad strekt hebben wij voor iedere bezoeker een goodiebag! In de aanloop naar het evenement maken we meer details over de demodag bekend, ondermeer op deze pagina.

Touwwerk en splitsen

Touwwerk en splitsen

Het kan soms lastig zijn om te bepalen welke lijn je waarvoor nodig hebt. Elke toepassing stelt zijn eigen specifieke eisen aan de trekkracht, rek, flexibiliteit en slijtvastheid van de lijn. Op deze demodag zijn er specialisten van More Marine aanwezig om advies te geven over het touwwerk van M‑Ropes en English Braids en het gebruik ervan. Ook kunnen zij op verzoek een lus in de lijn voor je splitsen. Houd er rekening mee dat dit bij drukte op bestelling zal zijn.

Raymarine navigatie

Raymarine navigatie

Wil jij meer te weten komen over Raymarine navigatie-apparatuur? KOK watersport is een van de weinige officiële Raymarine Flagstores, daarom ben je bij ons altijd aan het juiste adres voor het beste advies.

Tijdens de demodag zijn er ook specialisten van Raymarine zelf aanwezig om al jouw vragen over de navigatie apparatuur te beantwoorden en de functies te demonstreren. Wil je het optimale uit je Raymarine apparatuur halen? Kom dan zeker naar de demodag!

Vetus boegschroeven en hydrauliek

Vetus boegschroeven en hydrauliek

Bezoek de demodag op 6 april in onze watersportwinkel en laat je informeren over boegschroefsystemen en hydraulische stuursystemen van Vetus. Er zijn twee productspecialisten aanwezig voor uitleg en advies op maat. Ook is er een werkend display van de proportionele boegschroef zodat je kan ervaren hoe dit in z'n werk gaat. En heb je interesse in een compleet systeem? Dan kunnen de specialisten een voorstel voor je maken. 

Epifanes jachtlak en West System epoxy

Epifanes jachtlak en West System epoxy

Stel al je vragen over onderwater en bovenwater verfsystemen direct aan de specialist van Epifanes! Ook kan je bij hem terecht voor advies over de verhardersystemen en producten van West System. Kom tijdens deze demodag meer te weten over hoe je de verf- en verhardersystemen toepast en waar je ze voor kan gebruiken. Naast de technische ondersteuning worden er ook mini-masterclasses gegeven met Epifanes en West System producten. 

Ocean Signal

Ocean Signal

Maak tijdens onze demodag kennis met de verschillende Ocean Signal producten, zoals epirbs, AIS, PLB's en MOB's. De aanwezige specialist zal verschillende noodbakens tonen en de werking ervan toelichten, waarbij onder andere een voorbeeld op een inflatable lifejacket wordt gedemonstreerd. Stel gerust je vragen, de specialist vertelt je graag alles wat je wilt weten over deze essentiële producten.

Star brite

Star brite

De poetsspecialist van Star brite beschikt over meer dan 40 jaar ervaring en kan je ongetwijfeld voorzien van enkele praktische tips om het reinigen van je boot slimmer of sneller aan te pakken. Er zijn diverse producten aanwezig waarvan de werking door de specialist kan worden toegelicht en getoond. Natuurlijk voorziet hij je ook graag van advies over andere onderhoudsproducten uit het Star brite assortiment.

Autoterm heteluchtverwarming en waterverwarming

Autoterm heteluchtverwarming en waterverwarming

Wil je ook alvast het water op, ondanks dat het nog aardig koud is? Dan wil je er uiteraard graag warmpjes bijzitten. Ook hier wordt aandacht aan besteed op de demodag. Een specialist van Autoterm is op 6 april aanwezig in onze watersportwinkel, die je advies kan geven over waterverwarming en de werking van de kachels. Ontdek welk type het meest geschikt is voor jouw boot.

Bovendien is er een opengewerkt model ter plaatse, zodat de details van binnen en buiten kunnen worden bekeken.

Helly Hansen en Musto

Kleding en schoenen

Maak tijdens de demodag kennis met het assortiment of stel je prangende vragen. De kledingspecialisten van Helly Hansen en Musto vertellen je graag meer! De specialist van Helly Hansen is aanwezig tot 13:00 uur.

Ook is de nieuwe collectie binnen van Gill, Musto, Helly Hansen, Dubarry en Roosenstein Wolke.

Victron Energy

Victron Energy

De hoeveelheid elektronische apparatuur aan boord neemt steeds meer toe, zowel praktische en essentiële apparatuur als apparaten voor vermaak tijdens het varen. De unieke producten en concepten van Victron Energy bieden optimale stroomvoorziening en monitoring. Voor iedere situatie is er wel een oplossing, zelfs off-grid. De productspecialist voorziet je graag van achtergrondinformatie en geeft advies op maat.

Ook kun je deze dag je vragen stellen over Lithium accu's aan de Victron specialist. 

Spinlock

Spinlock Deckvest

De automatische reddingsvesten van Spinlock zijn van hoge kwaliteit en uiterst betrouwbaar. Het innovatieve bedrijf werkt nauw samen met professionals en heeft al diverse prijzen gewonnen.

Met een Spinlock reddingsvest hoef je niet bang te zijn voor krassen op de boot, het bevat namelijk nagenoeg geen RVS-onderdelen. Zo is het ingebouwde harnas voorzien van een ‘soft loop’ voor bevestiging van een veiligheidslijn.

Varen in Duitsland

Presentaties van auteur Henk Nooter over varen in Duitsland

Henk Nooter zeilde jaren door Friesland, op het IJsselmeer en de Wadden voor hij samen met zijn vrouw in 2009 een motorboot kocht. Nadat ze ervaring hadden opgedaan met hun motorboot op de Nederlandse binnenwateren lonkte al snel het buitenland. Sinds 2012 hebben zij lange tochten gemaakt door onder andere Duitsland, België, Frankrijk en Denemarken. Hij schreef de boeken 'Varen in Duitsland' en 'Varen in Denemarken' uit de Watersport Praktijkreeks van Roskam Media. Hierin geeft Henk antwoord op de belangrijkste vragen voor iedereen die ambitie heeft om met een motorboot naar Duitsland of Denemarken te varen.

Tijdens de demodag op zaterdag 6 april geeft Henk Nooter twee interessante presentaties bij KOK watersport over zijn vaartochten en reiservaringen. 

  • 12:00 - 13:00 uur presentatie varen naar de Moezel
  • 15:00 - 16:00 uur presentatie varen naar Berlijn


Wil je graag een presentatie bijwonen?

Schrijf je dan alvast in via ons contactformulier. Geef daarbij het aantal personen en het onderwerp van de presentatie aan.