Klantenservice

Kunnen wij je helpen?
010 - 285 71 77

Winkel is gesloten: mail ons

KOK watersport demodagen 2023

Natuurlijk kun je bij KOK watersport altijd rekenen op goed inhoudelijk advies. In de aanloop naar het nieuwe watersportseizoen gaan we daarin nog een stapje verder. Tijdens de demodagen zijn er specialisten aanwezig die demonstraties verzorgen en uitleg geven over specifieke producten. Reken ook op scherpe prijzen en mooie aanbiedingen.

Noteer de volgende data in je agenda en kom gezellig langs in onze megastore in Rotterdam. Natuurlijk staat de koffie klaar!

Demodag Vetus

Vetus boegschroeven en hydrauliek

Zaterdag 18 februari: 10:00 – 16:00

Dit jaar starten we met Vetus. Kom naar onze megastore in Rotterdam en laat je informeren over boegschroefsystemen en hydraulische stuursystemen van Vetus. Een productspecialist is aanwezig voor advies op maat. Ook is er een werkende display van de proportionele boegschroef. En heb je interesse in een compleet systeem? Dan is er deze dag de mogelijkheid om een aanbieding te maken.

Demodagen

Touwwerk & Splitsen + Spinlock reddingsvesten

Zaterdag 11 maart: 10:00 – 16:00

Het kan soms lastig zijn om te bepalen welke lijn je nodig hebt. Elke toepassing stelt zijn eigen specifieke eisen aan de trekkracht, rek, flexibiliteit en slijtvastheid van de lijn. Zaterdag 11 maart zijn er specialisten aanwezig voor advies over het touwwerk van M-Ropes en English Braids. Ook kunnen zij een lus in de lijn voor je splitsen. Houd er rekening mee dat dit bij drukte op bestelling zal zijn. 

Daarnaast is de leverancier van Spinlock aanwezig om vragen te beantwoorden over de reddingsvesten en verschillen toe te lichten. 

Demodag veiligheid

Veiligheid aan boord

Zaterdag 25 maart: 10:00 – 16:00

Kom deze dag naar onze megastore voor advies over Hero reddingsvlotten, Besto reddingsvesten en Ocean Signal producten, zoals epirbs, AIS, PLB's en MOB's. Er zijn meerdere specialisten die je alles over deze producten kunnen vertellen.

Kom je langs en heb je een reddingsvlot nodig voor de grote meren, kustwateren of oceaan? Een specialist legt je graag de verschillen uit.

Wanneer je een nieuwe herlaadset (patroon + smeltcapsule) aanschaft, kan een Besto productspecialist deze direct voor je vervangen in je reddingsvest. Dit geldt enkel voor vesten die niet ouder zijn dan 2 jaar. Voor vesten ouder dan 2 jaar is het advies om deze te laten herkeuren. 

Epifanes on tour

Epifanes info-tour

Zaterdag 8 april van 10:00 - 16:00 uur

Komend voorjaar gaat de Epifanes on Tour 2023 weer Nederland door. Zaterdag 8 april is Epifanes bij KOK watersport voor een technische producttraining. Stel al je vragen over onderwater en bovenwater verfsystemen direct aan de specialist! 

Naast de technische ondersteuning worden er ook mini-masterclasses gegeven met Epifanes en West System producten. 

Renskib

Ook zal Renskib deze dag aanwezig zijn voor een poetsdemonstratie en advies over poets- en polijstmiddelen.

Tijden van de demonstraties zijn 11:00, 13:00 en 15:00 uur. 

Demodagen

Raymarine navigatie

Zaterdag 29 april: 10:00 – 16:00

Wil jij meer te weten komen over de Raymarine navigatie apparatuur? Kom dan op zaterdag 29 april tussen 10:00 en 16:00 naar onze demodag. Tijdens de demodag zijn er specialisten van Raymarine aanwezig die al jouw vragen over de navigatie apparatuur kunnen beantwoorden en de functies kunnen demonstreren. Als je het optimale uit je Raymarine apparatuur wilt halen, is 29 april de dag om bij ons langs te komen!

KOK watersport is een van de weinige officiële Raymarine Flagstores, daarom ben je bij ons aan het juiste adres voor het beste advies.

Yacht Devices | NMEA 2000 specialist van SlimSchip

Naast het vergaren van meer Raymarine navigatie kennis kan je ook je vragen stellen aan de NMEA 2000 specialist die op de demodag aanwezig zal zijn. Denk je eraan om een nieuw apparaat voor je besturing te kopen en/of heb je vragen over de koppeling met de nieuwe type NMEA 2000 of SeaTalkNG MFD? Voor alle informatie omtrent de koppeling van motordata en tankvlotters kun je deze dag terecht bij onze leverancier SlimSchip.

Heb je een specifieke vraag over een bepaald model en de koppeling ervan? Zorg dan dat je het type nummer van het product bij de hand hebt. Maak bijvoorbeeld een foto of neem eventueel het onderdeel mee naar onze winkel. Mocht de vraag ter plekke nog niet voldoende beantwoord zijn, dan zoekt SlimSchip het alsnog voor je uit.