Klantenservice

Kunnen wij je helpen?
010 - 285 71 77

Winkel is gesloten: mail ons

KOK watersport demodagen 2023

Natuurlijk kun je bij KOK watersport altijd rekenen op goed inhoudelijk advies. In de aanloop naar het nieuwe watersportseizoen gaan we daarin nog een stapje verder. Tijdens de demodagen zijn er specialisten aanwezig die demonstraties verzorgen en uitleg geven over specifieke producten. Reken ook op scherpe prijzen en mooie aanbiedingen.

Noteer de volgende data in je agenda en kom gezellig langs in onze megastore in Rotterdam. Natuurlijk staat de koffie klaar!

Demodag Vetus

Vetus boegschroeven en hydrauliek

Zaterdag 18 februari: 10:00 – 16:00

Dit jaar starten we met Vetus. Kom naar onze megastore in Rotterdam en laat je informeren over boegschroefsystemen en hydraulische stuursystemen van Vetus. Een productspecialist is aanwezig voor advies op maat. Ook is er een werkende display van de proportionele boegschroef. En heb je interesse in een compleet systeem? Dan is er deze dag de mogelijkheid om een aanbieding te maken.

Touwwerk & Splitsen + Spinlock reddingsvesten

Zaterdag 11 maart: 10:00 – 16:00

Het kan soms lastig zijn om te bepalen welke lijn je nodig hebt. Elke toepassing stelt zijn eigen specifieke eisen aan de trekkracht, rek, flexibiliteit en slijtvastheid van de lijn. Zaterdag 11 maart zijn er specialisten aanwezig voor advies over het touwwerk van M-Ropes en English Braids. Ook kunnen zij een lus in de lijn voor je splitsen. Houdt er rekening mee dat dit bij drukte op bestelling zal zijn. 

Daarnaast is de leverancier van Spinlock aanwezig om vragen te beantwoorden over de reddingsvesten en verschillen toe te lichten. 

Demodag veiligheid

Veiligheid aan boord

Zaterdag 25 maart: 10:00 – 16:00

Kom deze dag naar onze megastore voor advies over Hero reddingsvlotten, Besto reddingsvesten en Ocean Signal producten, zoals epirbs, AIS, PLB's en MOB's. Er zijn meerdere specialisten die je alles over deze producten kunnen vertellen.

Kom je langs en heb je een reddingsvlot nodig voor de grote meren, kustwateren of oceaan? Laat het ons tijdig weten zodat we alvast het juiste vlot kunnen reserveren. Wil je je nog even orienteren, dat kan natuurlijk ook. Een specialist legt je graag de verschillen uit.

Wanneer je een nieuwe herlaadset (patroon + smeltcapsule) aanschaft, kan een Besto productspecialist deze direct voor je vervangen in je reddingsvest.

Epifanes on tour

Epifanes info-tour

Zaterdag 8 april van 10:00 - 16:00 uur

Komend voorjaar gaat de Epifanes on Tour 2023 weer Nederland door. Zaterdag 8 april is Epifanes bij KOK watersport voor een technische producttraining. Stel al je vragen over onderwater en bovenwater verfsystemen direct aan de specialist! 

Raymarine navigatie

Zaterdag 29 april: 10:00 – 16:00

KOK watersport is een van de weinige officiële Raymarine Flagstores. Daarom ben je bij ons natuurlijk altijd aan het juiste adres voor het beste advies. Op deze demodag zijn er naast onze eigen medewerkers ook specialisten vanuit Raymarine om alles tot in detail uit te leggen en demonstreren. Als je het optimale uit je Raymarine apparatuur wilt halen, is 29 april de dag om bij ons langs te komen!