Klantenservice

Kunnen wij je helpen?
010 - 285 71 77

Vandaag open tot 18:00

Betalen

Betalen

We bieden een ruime keuze uit betaalmogelijkheden:

iDeal

Betaling via iDEAL is de eerste methode. Hiermee kun je direct tijdens het bestelproces de betaling afhandelen bij je eigen bank. Voor het betalen word je doorgestuurd naar een pagina van je bank. Na afloop keer je weer terug op de website van KOK watersport. Je kiest voor een iDEAL betaling door het vakje met het iDEAL-logo in stap 3 van de bestelling aan te klikken.

Als alternatief voor iDEAL is betaling met je creditcard mogelijk. Onze webwinkel ondersteunt de volgende creditcards: Visa, MasterCard en Maestro. Gedurende de betaling wordt via SSL verbinding gemaakt met een pagina van de creditcardorganisatie.

Visa Maestro Mastercard

Ook is het mogelijk om te betalen met PayPal, Apple Pay en Bancontact/Mister Cash, de populairste betaalmethode in België.

PayPal Apple pay

Na ontvangst van de betaling sturen wij direct per e-mail een factuur naar het door jou opgegeven e-mailadres. Het is belangrijk dat je deze goed bewaart. Je kunt de factuur uiteraard ook uitprinten om op te bergen in je administratie. Mocht je hebben betaald maar na een uur nog geen factuur hebben ontvangen, neem dan contact met ons op via onze klantenservice.

Veiligheid

pci-compliant

De veiligheid van de betalingstransactie wordt gewaarborgd door middel van een SSL (Secure Sockets Layer) connectie. Dit is een beveiligde verbinding tussen jouw computer en de computer van je bank of creditcardmaatschappij. Op deze manier is het voor derden nagenoeg onmogelijk om de informatie die je intypt te zien. Je kunt deze beveiligde verbinding zelf controleren, door te kijken of er rechts onderin beeld een sleutel of slotje verschijnt. Dit slotje kun je ook bovenaan de pagina zien, bij de balk waarin het webadres wordt weergegeven. Een SSL-verbinding is de meest veilige methode om internettransacties uit te voeren en deze wordt ondersteund door alle grote maatschappijen. Meer informatie hierover kun je vinden op de site van de Nederlandse Vereniging van Banken: www.nvb.nl