Klantenservice

Kunnen wij je helpen?
010 - 285 71 77

Winkel is gesloten: mail ons

Toonaangevend merk in reddingsvesten

Het Nederlandse Besto ontwerpt en produceert al sinds 1918 reddingsvesten. Voor de pleziervaart en professionele instanties als de politie, brandweer en reddingsbrigades.

De drive om het beste reddingsvest te maken zorgt ervoor dat het merk voorloper blijft op het gebied van techniek, materialen, veiligheid en comfort. Alle producten voldoen aan de hoogste Europese en wereldwijde kwaliteitsnormen en dragen daarom een keurmerk.

Elk jaar worden de kwaliteitssystemen, de processen en het personeel getest door een onafhankelijke instelling (Bureau Veritas). Hierdoor blijft Besto scherp en zijn alle watersporters gegarandeerd van de beste kwaliteit.

Niet alleen veilig, maar ook comfortabel

Naast de eerdergenoemde hoge kwaliteit bieden Besto automatische reddingsvesten ook een zeer hoog draagcomfort. Onder meer de compacte afmetingen zorgen voor meer bewegingsvrijheid aan boord.

Welk Besto automatisch reddingsvest kopen?

Automatische reddingsvesten van Besto zijn leverbaar in diverse modellen en kleuren. De Comfort Fit serie is de nieuwste generatie automatische reddingsvesten. Deze zijn als beste uit de Watersportkampioen test gekomen en daardoor een van de meest verkochte modellen.

Daarnaast verschillen de vesten in drijfvermogen (165, 180 en 300 Newton). Hoe hoger het drijfvermogen hoe sneller je op je rug gedraaid wordt als je in het water terechtkomt. Bij de aanschaf van een Besto automatisch reddingsvest is het belangrijk om het juiste drijfvermogen voor de situatie te kiezen. Draag je veel kleding en/of vaar je op groot water? Kies dan voor 300N. Als je alleen zomerkleding draagt en op binnenwater vaart biedt 165N en 180N voldoende drijfvermogen.

We hebben ook Besto vaststof reddingsvesten en Besto kinder reddingsvesten in het assortiment.

Het kan lastig zijn om het perfecte Besto automatische reddingsvest te selecteren. Neem gerust vrijblijvend contact met ons op voor persoonlijk advies, we helpen graag. Langskomen in de watersportwinkel in Rotterdam kan natuurlijk ook. Ook daar staat altijd iemand klaar om je vragen te beantwoorden.