Klantenservice

Kunnen wij je helpen?
010 - 285 71 77

Winkel is gesloten: mail ons

Laadregelaars 

Een laadregelaar kan worden gezien als een soort van energie beheersysteem. Het zorgt ervoor dat de juiste hoeveelheid stroom omgezet wordt voor gebruik van apparaten aan boord. Bovendien zorgt de laadregelaar ervoor dat de opgewekte energie door de zonnepanelen, zo efficiënt mogelijk wordt benut en dat de accu’s worden opgeladen.

Lees meer
18 resultaten (1-18)
Sorteren op:

Reguleren van de energie

De energie die wordt opgewekt door de zonnepanelen is nog niet direct gebruiksklaar. De laadregelaar zorgt ervoor dat de accu niet overladen wordt en reguleert de spanning. Dit is van belang om de accu te beschermen en de levensduur te waarborgen. Ook zorgt het ervoor dat de apparaten aan boord de juiste lading energie toegediend krijgen.

MPPT laadregelaars

Moderne laadregelaars zijn soms uitgerust met de MPPT technologie, dit staat voor Maximum Power Point Tracking. Hiermee kan de laadregelaar het optimale werkpunt van de energiebron vinden en zo de opbrengst van de opgewekte energie, afkomstig van de zonnepanelen, zo efficiënt mogelijk gebruiken.  

Laadregelaar kopen

Bij KOK watersport zijn diverse laadregelaars verkrijgbaar van het merk Victron Energy. Dit merk biedt betrouwbare apparatuur voor aan boord en garandeert een langdurige en veilige werking. Wij assisteren graag bij het maken van een keuze.