Klantenservice

Kunnen wij je helpen?
010 - 285 71 77

Vandaag open van 9:00 tot 18:00

Magic Marine

Magic Marine is een internationaal merk voor de eerste stap in de boot tot de oversteek van een oceaan. Het merk Magic Marine staat voor technische en functionele kleding, waarin design ook belangrijk is. De kleding is voornamelijk gericht op de dinghy zeilsport.

Magic Marine innovatie

Magic Marine is innovatief in zijn kleding: veiliger, lichter en functioneler, gericht op alle omstandigheden. Magic Marine onderscheidt zich van de andere merken door de juiste prijs kwaliteit verhouding.

Kleding voor iedereen

De kleding van Magic Marine is er voor iedereen, van jong tot oud. De collectie biedt een uitgebreide keuze om aan ieders behoefte te voldoen, zowel technisch als lifestyle. In de lifestyle collectie vindt u voornamelijk technische en comfortabele vrijetijdskleding. Denk bijvoorbeeld aan waterdichte jassen, softshells en sneldrogend materiaal. Magic Marine staat bekend om de kleuren oranje, grijs, zwart en wit. De laatste jaren zijn er gewaagde kleuren bijgekomen. Die uitgesproken stijl spreekt vooral jongeren (van geest) aan.

Magic Marine sinds 1989

Het merk Magic Marine is 25 jaar geleden ontstaan op de Nederlandse stranden. Een groep fanatieke catamaran zeilers was op zoek naar iets nieuws, waarbij de prestaties in hun steeds snellere boten verbeterd konden worden, door middel van comfort en functionaliteit in alle omstandigheden. Onder het merk Magic Marine en het motto “Driven by the Elements” is deze uitdaging aan gegaan.

In bijna vijfentwintig jaar tijd is Magic Marine uitgegroeid tot een internationaal bedrijf met een uitgebreide collectie voor dinghy, sportboten, jachten, dag-zeilers en zelfs voor diegenen die de oceaan over gaan. Op dit moment staat Magic Marine voor een wereldwijde performance. Het merk is trots deel te nemen aan de internationale verbeteringen in de watersportkleding. Magic Marine is door en voor zeilers. Regen, sneeuw, wind of zon. Het is ‘Driven by the Elements’.