Klantenservice

Kunnen wij je helpen?
010 - 285 71 77

Vandaag open tot 18:00

Secumar

Secumar is een samenstelling van ‘Securitas in Mare’, wat ‘Veiligheid op zee’ betekent. Een mooie belofte, die de watersport veiliger wilt maken. Het merk is continu in beweging en blijft zichzelf innoveren voor een hoogwaardige kwaliteit, waardoor je kunt vertrouwen op de betrouwbaarheid van een Secumar reddingsvest.

De geschiedenis van Secumar

Aan het begin van de jaren ’50 begon Bernhardt Apparatebau zich te interesseren in reddingsvesten en de productie ervan. Dit heeft ertoe geleid dat in 1961 het eerste reddingsvest op de markt werd gebracht door Secumar. Nadat een opleidingsschip ten onder ging en hierdoor 80 mensen om het leven kwamen, besloot Jost Bernhardt zich te verdiepen in reddingstechniek. Daardoor volgde een wetenschappelijk onderzoek naar de werking van reddingsvesten en kwam er zo achter hoe het beter kan. Tijd om het roer bij te sturen.

Innovatie staat voorop

Secumar staat bekend om de Duitse degelijkheid, waar het volledig ontwikkeld en geproduceerd wordt. Zo’n 100 gekwalificeerde medewerkers zorgen ervoor dat de hoge kwaliteitsstandaard van de producten gehandhaafd blijft en verbeterd wordt. Dit wordt mogelijk door hun vakkennis, maar ook door een flinke dosis ervaring. Hierdoor heeft het merk een toppositie behaald bij het fabriceren van reddingsmiddelen.

Secumar collectie bij KOK watersport

Of je nu een beginnende watersporter bent, één op topniveau, of dat je op zoek bent naar een reddingsvest voor een dreumes: Secumar biedt voor iedereen het juiste vest op maat. Zelfs voor de allerkleinsten hebben wij opblaasbare reddingsvesten. De nieuwe MINI en JUNIOR zijn uitgerust met een WINGLET drijflichaam. Dat zorgt ervoor dat je automatisch een stabiele houding aanneemt in het water.

De artikelen van Secumar zijn natuurlijk verkrijgbaar in onze webshop, maar ook in onze watersportwinkel in Rotterdam. Kom gerust eens langs. Mocht je nog vragen hebben, dan beantwoorden we deze graag.

Alle producten

20 resultaten (1-20)
Sorteren op: