Klantenservice

Kunnen wij je helpen?
010 - 285 71 77

Vandaag open tot 18:00

Springfield

Springfield (Marine) levert kwalitatieve stuurstoelen, stoelpoten en tafels voor montage aan boord. Maar ook biedt het merk aan de boot gemonteerde accessoires. Met het specifieke assortiment heeft Springfield een stabiele plek ingenomen in de markt van maritieme producten.

Springfield stuurstoelen en stoelpoten

Het bedrijf Springfield biedt een ruim assortiment aan van bootstoelen en accessoires. De verstelbare stoelpoten en de stijlvolle stuurstoelen zorgen voor gemak en extra comfort op het water. Het merk zet in op duurzame materialen en innovatieve producten. Met de luxe ontworpen stuurstoelen heeft dit merk een goede reputatie opgebouwd bij zowel de recreatieve als de professionele watersporter en zeilers.

De groei van Springfield Marine

Het merk begon als een familiebedrijf in de Verenigde Staten en in 1990 opende de eerste Springfield fabriek in China. Sinds 2009 zijn ze alleen maar groter geworden en heeft het merk al meerdere malen hun faciliteit moeten uitbreiden. Met de ontwikkeling van duurzame bootstoelen en verstelbare tafel- en stoelpoten, boekte Springfield het meeste succes. 

Een specifiek assortiment

In tegenstelling tot vele andere merken, richt Springfield zich niet op allerlei bootaccessoires, maar hebben ze een specifieke selectie van producten. Naast de zitvoorzieningen bieden ze onder andere trailer accessoires aan en onderdelen die aan de boot gemonteerd kunnen worden, zoals hengelhouders, aanhangkrikken en motorsteunen.

Springfield producten bij KOK watersport

In ons assortiment vind je een selectie van de innovatieve Springfield stuurstoelen en stoelpoten aan. Met deze items bieden wij extra keuze en gegarandeerde kwaliteit.

Meer informatie vind je in ons blog over bootstoelen. Heb je nog vragen? Stel ze dan gerust in onze watersportwinkel in Rotterdam. Onze collega’s staan je graag te woord en voorzien je van een professioneel advies.