Klantenservice

Kunnen wij je helpen?
010 - 285 71 77

Winkel is gesloten: mail ons

Raymarine Axiom Plus

De Raymarine Axiom Plus is geoptimaliseerd voor snelle prestaties en superieure afleesbaarheid. De nieuwste generatie high performance 10Hz GPS/GNSS ontvanger is vier keer zo gevoelig voor een exacte plaatsbepaling en de krachtige quadcore processor zorgt voor een snelle kaartopbouw. Het nieuwe IPS LCD scherm met hoge resolutie is 25% helderder en waarborgt een goede afleesbaarheid onder alle omstandigheden en kijkhoeken. Bovendien garandeert het geavanceerde LightHouse besturingssysteem een intuïtieve, soepele gebruikservaring. De Raymarine Axiom+ is de perfecte keuze voor zowel motorbootvaarders als zeilers en vissers.

Deze multifunctionele display is verkrijgbaar in verschillende schermafmetingen (7-, 9- en 12-inch) en uitvoeringen. De zogeheten RV-modellen beschikken over High Chirp, DownVision, SideVision en RealVision 3D. Het herkennen van structuren en vissen is nog nooit zo eenvoudig geweest!

Meer informatie lees je in ons blogitem Raymarine Axiom Plus: het beste nóg beter.

B&G Vulcan

De B&G Vulcan biedt innovatieve zeilfuncties als Sailsteer, SailingTime en RacePanel. Sailsteer geeft essentiële gegevens weer: Windcondities, bootsnelheid, laylines en waypoints. SailingTime berekent nauwkeurig de verwachtte aankomsttijd. RacePanel biedt een racetimer en startlijnfuncties.

Deze multidisplay kan worden verbonden met het stuurautomaatnetwerk van de boot. Erg handig voor wie op een tweede locatie aan boord de stuurautomaat wil kunnen bedienen. Daarnaast is de MFD voorzien van een geïntegreerde wifi-module.

De B&G Vulcan is verkrijgbaar met een 7- en 9-inch display.