Klantenservice

Kunnen wij je helpen?
010 - 285 71 77

Winkel is gesloten: mail ons
Raymarine Axiom Plus

Raymarine Axiom Plus: het beste nóg beter

De technologische ontwikkelingen staan niet stil, ook niet op het gebied van elektronische apparatuur voor de boot. Raymarine gelooft dat het altijd beter kan en heeft de onderscheiden Axiom-lijn geperfectioneerd. De nieuwe, krachtige Axiom Plus MFD biedt snelle prestaties en superieure afleesbaarheid.

Goede keuze voor motorbootvaarders, zeilers en vissers

De multifunctionele displays van Raymarine zijn ontwikkeld om het allerbeste in visuele navigatie te leveren. Net zoals de andere MFD’s van het merk is de Axiom+ ideaal voor zowel motorbootvaarders als zeilers en vissers.

Raymarine axiom plus 9

Afgestemde prestaties

De Raymarine Axiom+ is ontworpen voor snelheid en toekomstige uitbreidingen. De krachtige quadcore processor zorgt voor een snelle kaartopbouw en het geavanceerde LightHouse 3 besturingssysteem voor een intuïtieve, soepele gebruikservaring. Daarnaast biedt de MFD een vloeiende weergave van Navionics en C-map cartografie zonder vertragingen. Verder is het interne geheugen uitgebreid van 8 GB naar 16 GB voor persoonlijke data en apps. Bovendien ondersteunt de display ClearCruise Augmented Reality waarmee het omgevingsbewustzijn van de gebruiker naar een hoger niveau wordt getild.

Zeer goed afleesbaar

Het nieuwe IPS LCD scherm met hoge resolutie is 25% helderder en waarborgt een goede afleesbaarheid onder alle omstandigheden en kijkhoeken. Daarnaast kan je een dag- of nachtmodus instellen waarbij de kleurenpaletten veranderen. De HydroTough nano-coated display is kras- en slagbestendig en stoot water, olie en vuil af. Dit resulteert in een betere weergave en maakt een meer nauwkeurige touchscreen bediening mogelijk.

raymarine axiom plus 12 inch

Krachtig apparaat

De Raymarine Axiom Plus beschikt over een 10Hz GPS/GNSS ontvanger met hoge prestaties. De nieuwste generatie GPS-ontvanger is vier keer zo gevoelig voor een exacte plaatsbepaling. Onder meer sonar modules en radars behoren tot de uitbreidingsmogelijkheden en de display is uiteraard ook compatibel met andere Axiom MFD’s (mits ze dezelfde softwareversie hebben).

Modellen

De Raymarine Axiom+ MFD is verkrijgbaar in verschillende schermafmetingen en resoluties:

  • 7.0 inch display met resolutie 1024 x 600 WSVGA.  (Wide Super Virtual Graphics Array)
  • 9.0 inch display met resolutie 1280 x 800 WXGA. (Wide Extended Graphics Array)
  • 12.1 inch display met resolutie 1280 x 800 WXGA.

De apparaten zijn ook leverbaar met een ingebouwde sonar. Deze zogeheten RV-modellen beschikken over High Chirp, DownVision, SideVision en RealVision 3D. Het herkennen van structuren en vissen is nog nooit zo eenvoudig geweest! Bekijk onderstaande video voor meer informatie.

 

Raymarine Axiom Plus kopen?

Bezoek dan onze webshop of watersportwinkel in Rotterdam! Heb je nog vragen of advies nodig? Neem gerust contact met ons op.