Klantenservice

Kunnen wij je helpen?
010 - 285 71 77

Winkel is gesloten: mail ons

Bynolyt verrekijkers

Het Nederlandse merk Bynolyt, dat is ontwikkeld door de firma Technolyt, is al jarenlang specialist op het gebied van verrekijkers. De producten worden pas na een aantal uitvoerige testrondes op de markt gebracht waardoor je verzekerd bent van hoge kwaliteit. Wij verkopen Bynolyt verrekijkers met een vergroting van 7 x en een lichtsterkte van 50. Deze geven een stabiel beeld bij gebruik op het water. De kijkers zijn ook gevuld met stikstofgas zodat de optiek niet beslaat.

Lees meer
3 resultaten (1-3)
Sorteren op:

Welke Bynolyt verrekijker kopen?

Een watersport verrekijker van Bynolyt aanschaffen is een goede keuze. Hier heb je jarenlang plezier van. In onze webwinkel en watersportwinkel vind je de volgende Bynolyt verrekijkers:

De Searanger verrekijkers zijn voorzien van een geïntegreerd kompas en ingebouwde hoogte/?afstandsschaal. De Searanger 3 heeft een speciale hydrofobische coating op de lenzen voor goed beeld onder natte omstandigheden. Waterdruppels kunnen zich niet hechten op deze lenzen.

Ben je op zoek naar een prijsgunstig exemplaar zonder kompas? Dan is de Runner III ideaal. Deze nautische verrekijker heeft een fixed focus scherpstelling en rubberen stootranden. Daarnaast zijn de omvouwbare oculairrubbers prettig voor brildragers.

Alle modellen zijn uiteraard waterdicht.

Met de informatie in ons Bynolyt blog selecteer je eenvoudig de ideale waterdichte verrekijker voor aan boord. Voor aanvullend advies kan je natuurlijk altijd contact met ons opnemen!

Bescherm de kijker goed!

Als je eenmaal een Bynolyt verrekijker hebt aangeschaft, wil je natuurlijk dat deze in topconditie blijft. De producten zijn van een hoge kwaliteit, maar uiteraard dien je de kijker wel te beschermen tegen schade door vallen, zand en vocht. Berg hem daarom na gebruik op in de hoes en doe de beschermdoppen er weer op (Indien bijgeleverd). Mocht het toch voorkomen dat er zandkorrels op de lensdelen komen, verwijder deze dan voorzichtig met een kwastje. Poets het oppervlak vervolgens met een lensdoekje.