Klantenservice

Kunnen wij je helpen?
010 - 285 71 77

Winkel is gesloten: mail ons

International antifouling

Al sinds International antifouling in Nederland te koop is wordt het veelvuldig gebruikt in de pleziervaart. En dat is niet zo gek aangezien ze aangroei uitstekend tegengaan. Zelfs met de steeds strenger wordende Europese milieueisen. Uiteraard zijn de producten in overeenstemming met de Nederlandse wetgeving ontwikkeld.

Er zijn verschillende antifoulings van International te koop. De populairste soorten zijn de zelfslijpende Micron LZ en de harde soort Interspeed Extra. Beiden zijn geschikt voor zout water.

Lees meer
30 resultaten (1-30)
Sorteren op:

International Micron LZ

Micron LZ (voorheen Micron Plus) is een zelf polijstende antifouling geschikt voor gebruik op vaartuigen in zoet, brak of zout water met een maximumsnelheid tot 25 knopen. Het kan op alle ondergronden worden toegepast (behalve aluminium) en biedt een seizoen lang effectieve bescherming tegen verontreinigende organismen. Je kan dit product direct over een oude antifoulinglaag aanbrengen (m.u.v. VC 17m en VC offshore), mits het in goede staat is. International Micron LZ is verkrijgbaar in diverse heldere kleuren en heeft een matte uitstraling.

International Interspeed Extra

Deze harde antifouling houdt het onderwaterschip van je zeil- of motorboot een jaar lang vrij van aangroei. Het is geschikt voor snel varende schepen van polyester, staal en aluminium in zowel zoet, brak als zout water. Omdat International Interspeed Extra een 1-componenten antifouling is hoeft het niet te worden aangemaakt met een verharder. Het kan tot maximaal 6 maanden voor tewaterlating worden aangebracht en is verkrijgbaar in vier heldere kleuren, waaronder wit. Deze antifouling van International geeft je boot een mooie uitstraling.

International Cruiser One

De polijstende antifouling International Cruiser One biedt met maar één laag een seizoen lang effectieve bescherming tegen aangroei in zoet en brak water. Het is geschikt voor zeil- en motorboten met een snelheid tot maximaal 25 knopen en kan tot zes maanden voor tewaterlating op polyester, hout en staal worden aangebracht.

De juiste antifouling kopen en correct aanbrengen

In ons blogitem over antifouling vertellen we welke antifouling de perfecte keus is voor jouw boot en hoe je deze goed aanbrengt. Voor persoonlijk advies kan je ons natuurlijk altijd bellen of langskomen in de watersportwinkel.