Klantenservice

Kunnen wij je helpen?
010 - 285 71 77

Vandaag open van 9:00 tot 18:00

teakhout-meubelen-arc-marine-KOK-watersport

Teakhout meubelen voor nautische sfeer op je boot

Je wilt even lekker weg uit je dagelijkse vertrouwde omgeving en neemt je voor een weekendje op je boot te vertoeven. Nu is een boot voor de meeste mensen niet ‘ zomaar’ een boot, maar een plek waar ze zich thuisvoelen, een soort ‘tweede’ huis. Maar hoe creëer je dat gevoel? Met slechts het neerzetten van een paar meubels ben je er niet. Het gaat juist om die kleine dingetjes die zorgen voor een gezellige sfeer. En wat is er nu leuker dan je boot in te richten in een frisse nautische stijl als je midden op zee zit?

Teak & onderhoud

Onder andere het hebben van teakhouten meubelen zorgt voor een nautische sfeer. Maar wat is ‘teakhout’ eigenlijk? Teakhout is een populaire soort hardhout dat nauwelijks krimpt. Ideaal dus wanneer je dit materiaal gebruikt als je aan watersport doet. Het is namelijk hout dat goed bestand is tegen temperatuurschommelingen en waterafstotend is. Daarnaast is het teakhout dat bij ons verkocht wordt gegarandeerd van de beste kwaliteit, dat wil zeggen: met een minimum aan houtfouten als kwasten en scheurtjes. Ook is teakhout makkelijk te onderhouden, het hout kan veel hebben. Met allesreiniger of groene zeep is die vlek op je tafel zo weg. Is de vlek nu echt hardnekkig, dan biedt een schuursponsje in combinatie met zeep uitkomst. Of wil je je meubel na een tijdje een frisse nieuwe look geven? Gebruik fijn schuurpapier en zet je meubel erna in de teakoil sealer!
Teakhout meubel

Nautische bootaccessoires

Teakhoutmeubelen hebben wij in vele soorten en maten. Zo verkopen wij onder meer tafels en stoelen van ARC Marine, een begrip in teakhouten scheepsuitrusting en tuinmeubelen. Maar om een huiselijk gevoel op je boot te creëren, zullen er toch echt wat dingetjes bij moeten zoals de leuke kussentjes die we hebben van ARC Marine, volledig in nautische kleuren. En wat te denken van leuk navy serviesgoed? Kopjes, borden, limonadeglazen, onderzetters; spulletjes die zorgen voor een huiselijke sfeer! Kortom: genoeg keus! Neem eens een kijkje op onze webshop of kom langs in onze watersportwinkel om eens lekker rond te neuzen!