Klantenservice

Kunnen wij je helpen?
010 - 285 71 77

Winkel is gesloten: mail ons

Roosenstein Wolke

Roosenstein Wolke, traditionele kleding met een herkenbaar maritiem accent

Het merk RW – Roosenstein Wolke – biedt in een hoogwaardige “evergreen” collectie voor sportieve buitenmensen. Bij RW gaat tijdloos boven tijdelijke trends. De ontwerpers laten zich ieder jaar weer inspireren om een eigentijdse collectie met actuele kleurencombinaties en nieuwe materialen te maken. Een collectie, die zich onderscheidt door perfecte kwaliteit te koppelen aan een “no-nonsense” snit. Roosenstein Wolke maakt gebruik van de mooiste natuurlijk & duurzame materialen. Daarnaast worden alle producten dichtbij huis gemaakt in Duitsland, België & Portugal.

Roosenstein Wolke sinds 1886

Het oer- Hollandse bedrijf Roosenstein Wolke is opgericht in 1886 en daarmee één van de oudste familiebedrijven van Nederland. Johannus Hildebrandus Roosenstein leerde het ambacht van pettenmaker van de gerenommeerde pettenmaker Adam Zelle, later misschien nog wel bekender geworden als de vader van Mata Hari. In 1886 opende J.H.Roosenstein zijn zaak in “Zeilpetten en Heerenmodes” aan de Suupmarkt in Sneek.

Nu, meer dan 135 jaar later, is Roosenstein Wolke uitgegroeid tot een volwaardig kledingmerk met een dames en herencollectie voor mensen die zich willen onderscheiden met sportieve, tijdloze kleding.

Alle producten

113 resultaten (1-48)
Sorteren op: