Klantenservice

Kunnen wij je helpen?
010 - 285 71 77

Winkel is gesloten: mail ons

NV Charts kaarten

De toonaangevende producent NV Charts ontwikkelt al decennialang zeekaarten voor o.a. de Oostzee, Noordzee, Kattengat, Skagerak en de Noorse zuidkust. Dit wordt gedaan met de best beschikbare data, een scherp oog voor details en nauwkeurige lokale kennis. De papieren kaarten zijn te gebruiken als atlas en de ideale back-up voor als het elektronische navigatiesysteem het begeeft.

Lees meer
30 resultaten (1-30)
Sorteren op:

Waarom een NV Charts atlas een goede keus is

NV Charts waterkaarten zijn zeer gedetailleerd, overzichtelijk en handig. De dieptelijnen hebben onderscheidende kleuren en ankerplaatsen en kustfaciliteiten zijn makkelijk te herkennen. Daarnaast bieden de atlassen volledige informatie met waterstanden, stromen, brugtijden- en hoogtes. Verder zorgen het compacte formaat (30 x 42 cm) en de unieke vormgeving voor gebruiksgemak. Bovendien krijg je voor een ideale aanvulling toegang tot de digitale kaarten in de NV Charts app (voor iOS en Android). Ze zijn eenvoudig en gratis te downloaden voor offline gebruik. Vanwege al deze eigenschappen gebruiken zelfs professionals, zoals de US Coastguard, NV Charts kaarten. 

Waterkaart voor elk vaargebied

Waar je ook naartoe wilt varen, met de papieren waterkaarten van NV Charts zit je goed: Het merk heeft een wereldwijd dekkende kaartenserie van hoge kwaliteit. Het assortiment strekt zich uit langs de kusten van Europa tot in het Caribisch gebied.

NV Charts Nederland

NV Nederland zeekaarten zijn onmisbaar aan boord. Ze bieden een betrouwbare navigatie over de populaire Nederlandse wateren. De NV Atlas NL1 is ideaal voor het verkennen van de Westfriese eilanden tot aan Borkum en de NV Atlas NL3 heeft de juiste kaarten voor het IJsselmeer. Wil je een vaartocht maken tussen Amsterdam en Rotterdam? Dan is de NV Atlas NL4 geschikt.

NV Charts kopen?

De hoogwaardige nautische kaarten van NV Charts zijn verkrijgbaar in onze webshop en megastore. Neem bij vragen en/of voor advies gerust vrijblijvend contact met ons op.