Klantenservice

Kunnen wij je helpen?
010 - 285 71 77

Winkel is gesloten: mail ons

Raymarine multifunctionele displays

Elke watersporter weet hoe belangrijk het is om aan boord op goede navigatieapparatuur te kunnen vertrouwen. Raymarine MFD’s kenmerken zich door hoge prestaties en gebruiksgemak. Door de nieuwste technieken te combineren met een robuust ontwerp zijn de multifunctionele displays bestand tegen de vaak harde omstandigheden op zee. Daarnaast kunnen Raymarine apparaten probleemloos onderling communiceren.

Lees meer
31 resultaten (1-31)
Sorteren op:

Naadloos gebruik op het water

Raymarine is gespecialiseerd in nautische elektronica en onderscheid zich op het gebied van innovatie, gebruiksgemak en kwaliteit. Het merk heeft een eigen laboratorium waarin alle apparatuur, dus ook de MFD’s, aan strenge tests wordt onderworpen voordat het op de markt komt. Er worden tril- en schudtesten en extreme temperatuur- en waterdichtheidstesten uitgevoerd, zodat ze zeker zijn dat de producten voldoen aan de hoogste normen. Daarnaast heeft het merk een eigen testboot, de Raymariner, en een vast team van testvaarders die hun praktijkervaringen delen. Hierdoor ben je ervan verzekerd dat een Raymarine MFD opgewassen is tegen de ruwe omstandigheden aan boord.

Eén display voor meerdere gegevens

Vrijwel alle Raymarine MFD’s kunnen worden geïntegreerd in een bestaand boord netwerk en worden gekoppeld met andere apparaten, zoals een AIS-transponder of stuurautomaat. Zo wordt de MFD al snel een centraal data display aan boord.

Raymarine maakt gebruik van het SeaTalk dataprotocol om toestellen met elkaar te koppelen en gegevens uit te laten wisselen.

Verander je smartphone of tablet in een multifunctioneel display

Met het steeds vaker ingebouwde wifi-signaal en de mobiele apps van Raymarine tover je jouw telefoon of tablet om in een multifunctioneel display waarmee je vanaf een willekeurige plek aan boord, op afstand je apparaten uit kan lezen en bedienen. Draadloos navigeren is zo ineens heel eenvoudig.

Assortiment van Raymarine MFD’s

In onze webshop en megastore zijn de onderscheiden Raymarine Axiom MFD’s verkrijgbaar. Zowel de Axiom Pro als Axiom+ modellen combineren een kaartplotterfunctie met radar- en netwerkmogelijkheden. Ze zijn ideaal voor motorbootvaarders en zeilers. Liefhebbers van de onderwaterwereld kunnen met de RV uitvoering (RealVision) hun hart ophalen met een zeer gedetailleerd beeld van vissen en hun leefomgeving.

Raymarine Axiom Pro

De Raymarine Axiom Pro is een hybrid display met zowel touchscreen als knopbediening en is tevens als high end fishfinder (RV) verkrijgbaar met RealVision 3D en 1kW CHIRP-sonar. Daarnaast is de Axiom Pro voorzien van een snelle quad-core processor, een helder IPS-display, HybridTouch-bediening en het LightHouse OS-besturingssysteem. Voor meer informatie verwijzen we je graag door naar ons blogitem over de Raymarine Axiom Pro.

Raymarine Axiom Plus

De Raymarine Axiom Plus is de vernieuwde en ge-update versie van de bekende Axiom MFD. Deze krachtige display biedt snelle prestaties en superieure afleesbaarheid. Meer informatie lees je in het blog Raymarine Axiom Plus: het beste nóg beter.

Digitale waterkaarten

Voor de routeplanning is het natuurlijk belangrijk dat de juiste gebieden op je kaart staan. De multifunctionele displays van Raymarine zijn compatibel met de waterkaarten van Navionics, C-Map en Lighthouse. Deze zijn verkrijgbaar in verschillende types en uitvoeringen.

Raymarine MFD kopen?

Een Raymarine MFD bestel je eenvoudig online in onze webwinkel. Je kan natuurlijk ook langskomen in Rotterdam om de multifunctionele displays te vergelijken en voor deskundig advies.