Klantenservice

Kunnen wij je helpen?
010 - 285 71 77

Vandaag open tot 18:00

Yanmar impellers

Yanmar impellers worden gekenmerkt door betrouwbaarheid, efficiëntie en langdurige prestaties. Met continue verbeteringen en resultaatgerichtheid wordt gestreefd naar de beste kwaliteit.

Over Yanmar

Het Japanse Yanmar staat wereldwijd bekend om zijn uitmuntende techniek op het gebied van scheepsmotoren en aanverwanten. Sinds het ontstaan van het bedrijf in 1912 is revolutionaire technologie een van de belangrijkste bouwstenen geweest.

Yanmar biedt een uitgebreid assortiment aan dieselmotoren voor zeilboten, sloepen en motorboten. Om de motor zo goed mogelijk te onderhouden is er ook een compleet aanbod aan reserveonderdelen, zoals impellers. 

Meer weten? Lees dan ons blogitem over Yanmar

De juiste impeller kiezen

Er zijn verschillende Yanmar impellers verkrijgbaar. Het is erg belangrijk dat je het juiste exemplaar kiest. Op de productdetailpagina’s staat beschreven voor welke motoren de desbetreffende impeller geschikt is.

Impeller vervangen

Het goed onderhouden en tijdig vervangen van een impeller is belangrijk voor de motor. Weet je niet precies hoe dit moet? Raadpleeg dan ons blog Impeller vervangen: De complete handleiding.

Yanmar impeller kopen?

Een Yanmar impeller bestel je eenvoudig in onze webshop. Langskomen in de watersportwinkel kan natuurlijk ook. Neem bij vragen of voor advies gerust vrijblijvend contact op.

Lees meer
10 resultaten (1-10)
Sorteren op: