Klantenservice

Kunnen wij je helpen?
010 - 285 71 77

Winkel is gesloten: mail ons

Wema NMEA2000

Wij bieden een uitgebreid assortiment aan Wema instrumenten, gevers, kabels en connectoren. Op deze pagina vind je Wema NMEA2000 tankvlotters en converters waarmee je alle producten met elkaar kan koppelen.

Lees meer
17 resultaten (1-17)
Sorteren op:

NMEA2000-netwerk

NMEA2000 is een plug & play communicatieprotocol dat onder meer in de watersport gebruikt wordt voor het uitwisselen van informatie tussen verschillende apparaten. De meters, gevers en displays worden met elkaar verbonden middels drop-kabels naar een backbone (de centrale kabel). Vanuit de backbone wordt elk instrument voorzien van stroom. Grotere apparaten als kaartplotters hebben nog steeds hun eigen voedingskabel nodig uiteraard. Via de backbone vindt er informatie-uitwisseling plaats tussen de instrumenten in het netwerk.

Wema NMEA2000

Wema biedt met de Silver Series oplossingen voor NMEA2000-integratie van o.a. toerenteller en tankniveau metingen van vuilwater, drinkwater en brandstof. Ook zijn er oplossingen voor het omzetten van een analoog signaal (van een bestaande tankgever) naar NMEA2000.

De producten zijn universeel uitwisselbaar met andere NMEA2000-netwerken.

Wanneer er meer dan één NMEA2000 sensor wordt aangesloten in hetzelfde netwerk dan is er de Setup Tool nodig voor het instellen van de gevers en instrumenten.