Klantenservice

Kunnen wij je helpen?
010 - 285 71 77

Vandaag open tot 18:00

HISWA-te-water-2015

HISWA te Water belooft mooi programma

Dit jaar kan je jouw watersporthart weer ophalen bij een van de leukste evenementen van het jaar: de HISWA te water. Benieuwd wat er dit jaar allemaal te beleven is? Wij vertellen het je.

Een boordevol programma

De HISWA vindt dit jaar plaats van 1 t/m 6 september. Tijdens deze dagen worden er veel leuke activiteiten georganiseerd. Niet alleen leuk, maar ook leerzaam! Zo worden er bijvoorbeeld gratis zeillessen gegeven aan kinderen, kan je op een waterfiets stappen, gaan flyboarden, hoverboarden en jetpacken. Je kunt er proefvaren, maar ook presentaties en workshops volgen. Volg een clinic motormanoeuvreren of een manoeuvreerclinic voor zeiljachten, stap aan boord van een KNRM reddingsboot of bekijk een demonstratie van het Survitec reddingsvlot. Maak je eerste slagen in een roeiboot met Volans Roeien. Ook leuk voor de kinderen: vaar eens vanaf de kant. Dat kan namelijk ook, door radiografische bootjes te besturen.

hiswa-te-water-2015

Natuurlijk wordt er nog veel meer georganiseerd dan we hier kunnen opnoemen. Benieuwd wat er nog meer te beleven is? Bekijk dan het complete programma op de website van de HISWA of kijk eens naar het onderstaande filmpje.

Exposanten

Natuurlijk zijn er weer veel exposanten te vinden op de HISWA. Denk bijvoorbeeld aan 727Sailbags, Da Vinci Yachts, Boten.nl, Delta Lloyd - Optimist on Tour, Grand Soleil, Holland Nautic, Honda, Interboat, Jachtwerf Heeg, KNRM, Lankhorst/Taselaar, Lijnenspecialist, Marina Resort Poort van Amsterdam, Mercury Marine, Raymarine Benelux, Vetus en Victron Energy. Ook hiervoor geldt natuurlijk dat er nog veel meer exposanten zijn.

NK Aqua Jumping

Tijdens de HISWA wordt op 5 september ook het NK Aqua Jumping gehouden. Bij Aqua Jumpen ga je op een half opgeblazen kussen zitten dat in het water ligt. Iemand anders springt vanaf een platform op de andere helft van het kussen, waardoor je de lucht in wordt gelanceerd en in het water belandt.

Lijkt het je leuk om mee te doen aan dit spectaculaire evenement? Meld je dan aan.

Wil je wel Aqua Jumpen, maar niet gelijk meedoen aan het NK? Dat kan tijdens de HISWA op de andere dagen.

Bekijk ook het filmpje van de terugblik van de HISWA te water 2014.

Dagje Amsterdam

Combineer je dagje uit naar de HISWA ook met een bezoekje aan Amsterdam. Je kunt gratis met het pondje van de NDSM-werf naar Centraal Station. Kijk op de website van

I Amsterdam om te zien wat er tijdens de HISWA nog meer in de stad te beleven is.

Voordelig naar de HISWA

Wil je ook naar de Hiswa? Dan kun je online je HISWA toegangstickets bestellen. Dat is niet alleen voordeliger dan aan de kassa, maar ook nog eens sneller. Je hoeft namelijk niet in de rij te staan om je kaartjes te kopen.

Ben jij er dit jaar bij?