Klantenservice

Kunnen wij je helpen?
010 - 285 71 77

Winkel is gesloten: mail ons
vertrekkersdag-zeilen

Vertrekkersdag: een nieuw avontuur

Zou het niet heerlijk zijn om voor een langere tijd eens lekker de boel de boel te laten en er op uit te gaan met de boot? Voor veel watersportliefhebbers is het een droom om ooit een grote vaarreis te gaan maken. De oversteek van de Atlantische Oceaan, een wereldreis of een zeiltocht langs de Caribische eilanden. Het grote avontuur lonkt. Het is niet voor iedereen weggelegd. Toch zijn er elk jaar mensen die deze stap maken. Speciaal voor hen is er de Vertrekkersdag.

Het idee achter deze dag

De Vertrekkersdag wordt elk jaar georganiseerd, waaraan vooral veel ex-vertrekkers meewerken. Het doel van deze dag is om ervaringen uit te wisselen, zodat je weet waar je rekening mee moet houden en wat je vooral niet moet vergeten. Daarbij krijg je ook nuttige adviezen voor onderweg, kan je interessante workshops volgen en krijg je tips voor de mooiste en leukste locaties op jouw route. De vertrekkersdag is dan ook een mooi moment om nieuwe mensen te leren kennen, die dezelfde interesse en voorliefde hebben voor het avontuur van het lange afstand zeilen. Erg handig én leuk om ook na de Vertrekkersdag mee in contact te blijven, zodat je je nog beter kunt voorbereiden!

Vertrekkersdag 2015

Ook dit jaar wordt er weer een Vertrekkersdag georganiseerd voor de vertrekkers van 2016 en 2017, die minimaal een jaar weggaan voor een verre reis. De dag begint en eindigt met een verhaal van teruggekeerde vertrekkers, die vol passie vertellen over hun reis. ’s Middags kan je verschillende workshops volgen bij ervaringsdeskundigen. Het overzicht van deze workshops en een overzicht van de rest van het programma, ontvang je na het inschrijven voor de Vertrekkersdag.

Deze dag wordt georganiseerd door Toerzeilers, de landelijke vereniging voor zeilers. Het evenement vindt in 2015 plaats op 14 november, in Eemnes. Het programma begint om 09.30 uur en duurt tot ongeveer 21.00 uur. Deelnemen aan deze dag kost €80,- per persoon. Dat is inclusief kopjes koffie of thee, een lunch en diner.

Meer weten over de Vertrekkersdag?

Neem voor meer informatie contact op met:

  • Joke Bakker: 06 - 442 51 017
  • Marjolein Brandt: 06 - 510 84 974
  • Rik Hoogeveen: 06 - 113 77 625