Klantenservice

Kunnen wij je helpen?
010 - 285 71 77

Vandaag open van 9:00 tot 18:00

Multifunctionele displays met fishfinder

Een multifunctionele display (MFD) met ingebouwde fishfinder combineert een kaartplotterfunctie met sonar- en netwerkmogelijkheden. Door het apparaat te integreren met bijvoorbeeld een radar dome, stuurautomaat of instrument kan je een geavanceerd navigatienetwerk naar wens creëren. Een dergelijk netwerk is ideaal voor vissers die graag alle essentiële navigatie-informatie op één plek hebben en aangesloten apparaten via de MFD willen bedienen. Wij hebben Raymarine MFD’s met een ingebouwde sonar is ons assortiment.

Lees meer
14 resultaten (1-14)
Sorteren op:

Raymarine MFD/fishfinder

Raymarine displays beschikken over een interne sonar en dienen te worden voorzien van een transducer. Het assortiment bestaat uit diverse series en modellen. Welke MFD/fishfinder je het best kan kopen, is afhankelijk van de gewenste schermgrootte en sonar-mogelijkheden. Daarnaast kan je kiezen voor een display met touchscreen-bediening of een display met HybridTouch-bediening. Hybrid betekent dat het apparaat is uitgerust met een aanraakscherm én knoppen.

Raymarine Axiom

De Raymarine Axiom-serie bestaat uit 7-, 9- en 12-inch displays met een touchscreen-bediening. Dankzij onder meer de krachtige Fast Quad Core processor, het heldere scherm en de LightHouse III software bieden de MFD’s een vloeiende en intuïtieve navigatie. Daarnaast zorgt de 10Hz gps-ontvanger met 72 kanalen voor een snelle positiebepaling en de wifi-module voor een eenvoudige bediening op afstand. De Axiom MFD’s ondersteunen het volledige aanbod aan Raymarine accessoires, zoals de Quantum-radar en CHIRP-sonar. De nieuwste Axiom RV-modellen (RV incl. RV100 transducerRV excl. transducer) beschikken over een RealVision 3D sonar voor driedimensionale beelden van de onderwaterwereld. Dit levert levensechte helderheid op waardoor je eenvoudig structuren en vissen herkent en vindt.

De nieuwe generatie Realvision 3D sonar MFD’s beschikken over een sonartechnologie met gyro-stabilisatie. Dit compenseert bewegingen van je schip en creëert zeer fraaie 3D-sonarbeelden.

Er zijn speciale alles-in-één transducers hiervoor leverbaar. Deze combineren CHIRP DownVision, SideVision, High Frequency CHIRP en RealVision 3D in één behuizing. Er zijn varianten voor spiegelmontage en huiddoorvoermontage verkrijgbaar.

Raymarine Axiom 2 Pro

De Raymarine Axiom 2 Pro-serie omvat 9-, 12-, en 16-inch displays met een HybridTouch-bediening. De MFD’s beschikken net als de Axiom-displays over een snelle Quad Core Processor, helder scherm, wifi-module, nauwkeurige gps-ontvanger en het LightHouse III besturingssysteem. Verder is de Axiom pro compatibel met tal van apparaten, zoals een stuurautomaat en CHIRP-sonar. De Pro RVX-modellen zijn uitgerust met RealVision 3D en een 1kW CHIRP-sonar voor gebruik op zee.

Meer informatie over de Raymarine Axiom 2 pro?

In ons blog Axiom 2 Pro van Raymarine gaan we uitgebreid in op de kenmerken en functionaliteiten van deze geavanceerde multifunctionele displays.

Een MFD met fishfinder kopen?

In onze webshop en watersportzaak vind je een kwalitatief aanbod aan MFD’s/fishfinders. Ontdek het assortiment en schroom niet om vragen te stellen, we helpen graag! Neem voor advies contact met ons op of bezoek de megastore in Rotterdam.

Let op: niet alle MFD’s hebben een ingebouwde sonar. Als dit wel het geval is, dan staat het in de productbeschrijving vermeldt. Een transducer wordt niet standaard meegeleverd.