Klantenservice

Kunnen wij je helpen?
010 - 285 71 77

Winkel is gesloten: mail ons
Brouwse Classic's Regatta 2014 (20 en 21 juni)

Brouwse Classic's Regatta 2014 (20 en 21 juni)

Op vrijdag 20 en zaterdag 21 juni kunnen we weer genieten van prachtige klassieke schepen, tijdens de derde editie van Brouwse Classic's Regatta. Uiteraard op het Grevelingenmeer.

De strijd van de klassiekers

Watersportvereniging Brouwershaven organiseert om het jaar dit geweldige evenement, waarbij je je ogen uit kunt kijken. Tijdens de Brouwse Classic's Regatta 2014 gaan prachtige klassieke zeiljachten de strijd met elkaar aan. Wie zal de finish als eerste bereiken? Hoe de race zal verlopen blijft spannend tot op het moment vlak voor de start, omdat de deelnemers afhankelijk zijn van de wind. Die zal uiteindelijk bepalen welke wedstrijdbanen er worden afgelegd. Hoe dan ook staan sportiviteit én gezelligheid deze dagen centraal.

Een gezellig programma!

Het programma mag er tijdens de Brouwse Classic's Regatta 2014 ook wezen. Het spektakel start op vrijdagmiddag om 13:00 uur, wanneer de eerste race wordt gehouden. Daarna kan er gezellig worden nagekletst over de wedstrijd, die ongetwijfeld erg mooi zal worden. Vervolgens is er een diner, met daarop aansluitend een avondvullend programma van de Naughty Gurus. Ja, ja! Op naar dag 2! Op zaterdag om 11:00 uur start de tweede race van de Brouwse Classic's Regatta 2014, die ons nog meer moois belooft op de lange baan. Tegen het eind van de middag zal er worden geborreld. Rond 18:30 uur is de prijsuitreiking. Daarna is er nog de gelegenheid om weer verder te borrelen.

Brouwse Classic’s Regatta 2014 - Overzicht van deelnemende schepen

Wil je precies weten welke schepen er allemaal meedoen? Wat de naam is van startnummer 3? Wie er met SPI vaart? Of wat voor type schip die ene klassieker is? In het onderstaande overzicht vind je er alles over. Brouwse Classics Regatta 2014 - KOK watersport

Kom 20 en 21 juni naar de Brouwse Classic’s Regatta 2014 op het Grevelingenmeer!

Zoveel mooie klassieke jachthavens kan en wil je niet missen. Ben jij er ook bij?