Klantenservice

Kunnen wij je helpen?
010 - 285 71 77

Vandaag open van 9:00 tot 18:00

Contest-wint-Yacht-of-the-year

Contest wint European Yacht of the Year award

Contest 42CS zegeviert tijdens Best Import Sailing yacht in USA alsmede European Yacht of the Year awards. Lees hier het persbericht, mogelijk gemaakt door For Sail Yachtbrokers. Contest Yachts Zeeland is trots op het feit dat Contest Yachts zowel The Best Import Sailing yacht in USA 2013 alsmede de prestigieuze European Yacht of the Year award tijdens Boot Düsseldorf 2014 gewonnen heeft. De Contest 42CS zegevierde in de categorie Luxury Cruiser en de eerste motorjacht van de werf, de Contest 52MC, was genomineerd voor de European Power Boat of the Year award.

Voor wie is de Contest 42CS?

De Contest 42CS is een nieuw semi - serie concept dat een breed scala aan potentiële eigenaren aantrekt. Naast belangstelling vanuit ervaren zeilers, rekent de Contest 42CS ook op interesse van jongere zeilers die kwalitatief hoge eisen stellen. Door de drie exterieur varianten levert de Contest 42CS naast superieure prestaties voor sportieve zeilers ook de mogelijkheid om comfortabel te zeilen met het gezin. Bovendien spreekt de esthetische lijn zeilers uit alle leeftijden aan.

Verschillende uitvoeringen

De Contest 42CS is verkrijgbaar in drie verschillende exterieur varianten. De ’shorthanded’ versie heeft een centrale lier in de kuip tussen de twee stuurstanden, van waar het grootzeil kan worden bediend. Optie twee is een ruime ‘cruising’ indeling, met de grootzeiloverloop op de opbouw. De grootzeilschoot loopt via een ‘german sheeting’ systeem naar de lieren in de kuip. Ten derde, de ‘performance’ versie; hier is de grootzeiloverloop verzonken in de kuipvloer voor de stuurstanden, waardoor de maximale en optimale grootzeil trim mogelijk is. Een breed scala aan interieur opties wordt aangeboden met drie verschillende mogelijkheden voor de indeling van het achterschip en voorschip en vijf varianten voor het midscheepse gedeelte van het schip. Er kan een keuze gemaakt worden voor vier of zes slaapplaatsen, verschillende opties voor de indeling en locatie van de kombuis, de grootte van de eigenaarshut en de hoeveelheid opbergruimte gereserveerd voor zeilen en dergelijke. Deze opmerkelijke flexibiliteit, in combinatie met de ongeëvenaarde vacuümtechniek bouw en fijn gedetailleerde afwerking waar Contest Yachts om bekend staat, maken de Contest 42CS een heel exclusief en zeer bijzonder zeiljacht. Contest 42CS nr 3 - KOK watersport

Virtuele tour

Waan jezelf op deze boot en maak gebruik van de virtuele tour. Je ziet alle luxe die de boot te bieden heeft.

Meer informatie?

Voor meer informatie over Contest Yachts kun je contact opnemen, of langs komen tijdens de HISWA in de RAI (5 - 9 maart 2014) op de stand van Contest Yachts, standnummer 01.332 en 04.214. De gerenommeerde werf toont hier de European Yacht of the Year Winnaar alsmede voor Zeilboot van het jaar genomineerde Contest 42CS en de genomineerde European Powerboat of the Year, alsmede voor Motorboot van het jaar genomineerde Contest 52MC. Contest Yachts Zeeland is al sinds 2003 Agent van Contest Yachts voor Zuid-Nederland en België.