Klantenservice

Kunnen wij je helpen?
010 - 285 71 77

Vandaag open tot 18:00

KOK-watersport-demodag-2015

Demodag vol spectaculaire acties

Afgelopen zaterdag was het zo ver: wij openden het vaarseizoen met onze jaarlijkse Demodag. Het lijkt elk jaar een groter succes te worden! Ondanks de werkzaamheden op de A13 wisten veel mensen onze watersportwinkel gelukkig toch te vinden. We hebben flink uitgepakt, wat resulteerde in tevreden gezichten.

Demonstraties en advies voor de watersporter

Net als de voorgaande jaren behoorde Raymarine tot één van de grootste publieksfavorieten. Veel geïnteresseerden luisterden vol belangstelling naar de productspecialist, die vertelde over de vele mogelijkheden van de nieuwste navigatieapparatuur.

KOK-demodag-Raymarine

De heren van Besto wisten veel bezoekers te informeren over het belang van een goed reddingsvest. Waar let je nu eigenlijk op? De belangrijkste tips die de adviseurs geven is dat je altijd een reddingsvest nodig hebt dat past bij je lengte en gewicht, voor een optimale pasvorm. Ga je met de boot alleen over binnenwateren? Dan heb je geen reddingsvest nodig met alle toeters en bellen. De productspecialisten gaven precies aan welke je dan wel kunt kiezen, zoals de Besto 165N.

Besto-Reddingsvesten-Demodag-KOK-watersport

Ook Prymos was aanwezig. De specialist demonstreerde op ons buitenterrein hoe gemakkelijk de Prymos Brandblusspray werkt en heeft laten zien dat een brandje binnen enkele seconden weer geblust is met deze spuitbus. De spray verandert namelijk in een schuim, waardoor er geen zuurstof meer bij de brandbare bron komt. Dat laat de vlammen snel doven. De brandblusspray is vorstvrij tot -15ºC.

demonstratie-brandblusspray-Prymos-KOK-watersport-Demodag.JPG

Een ‘Volco Ocean Race’-ervaring op de grinder

In onze winkel stond zaterdag een grinder van Harken, waar je zo hard mogelijk aan moest draaien. Zo kon je even ervaren hoe het is om een professionele wedstrijdzeiler van bijvoorbeeld de Volvo Ocean Race te zijn, wanneer zij de zeilen hijsen of trimmen. Elk uur won de snelste tijd een exemplaar van Het Complete Splitsboek van On Deck.

KOK-watersport-Grinder-Demodag

Grinder-Harken-KOK-watersport-Demodag

Lijnen laten splitsen

Over splitsen gesproken: wie tijdens de Demodag nieuwe lijnen kocht, kon deze door Lankhorst Taselaar gratis bij ons laten splitsen.

Lijnen-splitsen-KOK-watersport

De winnaar van de €500,-

In onze winkel stond een mooie bus, waarin bezoekers een kaart konden deponeren met daarop hun naam en contactgegevens. Daardoor maakten zij kans op een waardecheque ter waarde van €500,-. De winnaar is geworden: dhr. Henk Mojet de Koe, uit Pijnacker. Wij hebben inmiddels contact met hem opgenomen. Van harte gefeliciteerd!

Vlijmscherpe aanbiedingen

Wat is een Demodag van KOK watersport zonder stuntprijzen? Er viel deze dag veel korting te behalen op kleding, reddingsvesten, stootwillen, schoenen, accu’s, toiletten, en nog veel meer! Misschien waren het de mooie aanbiedingen of misschien laten onze klanten de crisis achter zich.

Aanbiedingen-KOK-watersport-Demodag

Demodag-KOK-watersport-aanbiedingen-schoenen

Demodag-KOK-watersport-stootwillen

KOK-watersport-aankopen

Op naar een mooi watersportseizoen!

Via deze weg willen wij iedereen bedanken die naar de Demodag is gekomen. Onze klanten en belangstellenden, maar ook alle productspecialisten. Naast de eerder genoemde merken waren ook Musto, Webasto, Starbrite, Technautic, Magic Marine, Allpa, On Deck, Van Dongen Verf en Asa aanwezig.

Nu gaan we eerst genieten van -hopelijk- een prachtig vaarseizoen, maar volgend jaar is er natuurlijk weer een nieuwe Demodag! Was jij er dit jaar bij? Dan zijn we erg benieuwd wat je ervan vond. Je kunt onderaan deze pagina je reactie achterlaten.