Klantenservice

Kunnen wij je helpen?
010 - 285 71 77

Winkel is gesloten: mail ons
G2-zeilboot

G2: Een zeilboot met stijl

Tijdens het zeilweekend in Bruinisse kwamen we de G2 tegen; een prachtige en unieke zeilboot. Hij gaat geweldig snel en ziet er comfortabel uit. Wij wilden daar meer van weten en gingen hiervoor naar Jachtwerf Heeg. De boot is ontworpen door Van de Stadt Design. Ze ontwikkelden met de G2 niet alleen een snelle zeilboot, maar ook een boot die een hoog bedieningsgemak heeft. Zo is de boot soepel en wendbaar en heeft een uitstekend gevoel voor een goede trim en gewichtsverdeling. Doordat de boot er ook nog eens aantrekkelijk uitziet, kun je je hier zeker mee vertonen. Sinds 2013 is er een nieuw design voor het interieur en de kuiprand. Zo is bijvoorbeeld de vloer verhoogd en is het vooronder nu beter afsluitbaar. Ook Yacht Magazine is lyrisch over de G2. Zo schrijven ze in een artikel dat hij reageert op alles: of het nu een verandering in de wind is, of dat het gewicht zicht verplaatst. Het is ontzettend makkelijk om de boot met twee vingers te corrigeren met de helmstok.

KOK watersport, G2, nieuw design

Specificaties van de G2
Klinkt leuk, maar wat weten we over de afmetingen en overige specificaties? De G2 heeft een totale lengte van 7,8m en is 2m breed. Hij heeft een diepgang van 1,05m, waardoor je er op veel wateren plezier van kunt hebben. De masthoogte reikt tot 9,85m. De zeilboot weegt 750 kg. Verder beschikt de G2 over een gepatenteerd hefmechaniek voor de buitenboordmotor of de elektrische ringmotor, waardoor je gemakkelijk de motor in de achterruimte trekt.

Wat kost een G2?
De G2 is een mooie boot, die in 2004 is uitgeroepen tot de Hiswa Zeilboot van het jaar. Zie je jezelf volgend watersportseizoen al over het water scheuren in deze G2? De basisuitvoering met een motorsysteem is beschikbaar vanaf €45.500,-. Wil je meer informatie of misschien zelfs een proefvaart maken met de G2? Bel dan naar Jachtwerf Heeg (0515-442237).