Klantenservice

Kunnen wij je helpen?
010 - 285 71 77

Vandaag open van 9:00 tot 18:00

waterfun-jobe-KOK-watersport

Waterfun in Nederland

Bij funsport gaat het niet om het competitiegevoel waarbij je van je vriend of vriendin wil winnen, maar gaat het om de belevenis en het plezier dat er bij komt kijken. Bekende funsports zijn onder meer mountainbiken en snowboarden. Maar dat is niet waar we het over gaan hebben, wij gaan juist in op de waterfun sports. Want laat het zonnetje in Nederland nu net beginnen met schijnen! Ideaal weer om je uit te leven op het water.

Funtubes voor achter je boot

In het bezit van een boot of jetski? Dan is dit ideaal om plezier te maken op het water. Helemaal fijn is, dat je zelf kunt bepalen hoe hard je gaat, tenzij de bestuurder van de boot snode plannetjes met je wil uithalen. Daarnaast is de funtube banaan voor alle leeftijden, dus het hele gezin kan meegenieten. Wil je toch liever in je eentje het avontuur aangaan en wat meer snelheid op het water, kies dan voor een van de eenpersoons tubes van Jobe. Maak de tube vast aan je boot en beleef het ultieme waterplezier.

Vliegen, duiken, vallen & weer opstaan

Walk on water? Fly on water zul je bedoelen! Met onze waterski’s, eveneens van Jobe, word je zo over het water gevoerd, mits je er een beetje goed in bent. Vallen en opstaan zijn namelijk niet geheel onbekend in deze watersport. Ook waterskiën is voor alle leeftijden en geschikt voor beginners of gevorderden. Ben je nog een beginner en wil je na je aanschaf hulp bij het waterskiën, aarzel dan niet om ons een vraag te stellen! Onze watersportwinkel verkoopt verschillende varianten van de funtubes en waterski's: kom dus gerust een keer langs om ze te bekijken en beleef de waterfun!