Klantenservice

Kunnen wij je helpen?
010 - 285 71 77

Vandaag open tot 18:00

demodagen-2013-kok-watersport

Gezellige drukte tijdens Demodagen

Voor iedereen die vandaag (of morgen) nog niet langs is geweest, de eerste Demodag is zoals vanouds gezellig. Inmiddels is om half vier de grootste drukte voorbij op de start van dit bijzondere weekend. Met extra collega’s en natuurlijk de hulp van onze leveranciers is het vaarseizoen voor ons weer van start gegaan.

Volop aanbiedingen en presentaties

Natuurlijk zijn er weer volop aanbiedingen (sommige beginnen nu al bijna op te raken), maar de grootste belangstelling lijkt toch uit te gaan naar de productpresentaties van Raymarine Nederland (navigatie), Watcheye (AIS), Lankhorst Taselaar (Talamex en Lewmar en Waeco), Starbrite (reinigers en brandstof additieven), Epifanes (verven en lakken), Van Dongen (verf, lak en antifouling), AW accu (Dynac accu’s), Indel (Webasto en Isotherm), Musto (zeilkleding en technisch/casual kleding), Prymos (demostratie van een nieuwe brandblusser) en Asa Bootelectro (elektra en zonnepanelen Victron). Morgen is ook Besto (reddingsvesten) van de partij. Het belooft dan ook morgen weer gezellig te worden. Zelfs zonder de zon, die het helaas vandaag wel heeft laten afweten.

Wij willen graag alle klanten van vandaag en natuurlijk ook morgen hartelijk bedanken voor hun komst. Wij hopen met een hapje en een drankje bij te hebben gedragen aan de sfeer en wensen iedereen veel watersportplezier, ook namens alle bovenstaande leveranciers die hun steentje hebben bijgedragen. Vandaag gemist? Morgen heeft u nog een kans om voordelig het vaarseizoen te starten!