Klantenservice

Kunnen wij je helpen?
010 - 285 71 77

Winkel is gesloten: mail ons
HISWA-te-water-2014

HISWA te water 2014, om door een ringetje te halen

In september kunnen we altijd genieten van leuke evenementen. Van de Wereldhavendagen bijvoorbeeld, maar ook van de HISWA te water. HISWA is een feestje voor iedereen die van watersport houdt of die het leuk vindt om naar mooie boten te kijken. En dat zijn veel mensen! Dit jaar zijn er 25.732 mensen op het evenement afgekomen; ruim 1.500 bezoekers meer dan vorig jaar. Het weer zat mee en dat is natuurlijk altijd fijn.

Bootje kopen?

De HISWA te water is de ideale gelegenheid om een leuke boot te kopen. Grote boot, kleine boot, nieuwe boot, zeilboot, motorboot: je vindt ze in allerlei soorten en maten. Dat maakt het des te leuker. Je ziet de nieuwste modellen voorbij komen en er is werkelijk voor iedereen wel een type boot die aanspreekt.

Mooie primeurs van presentaties

Die nieuwe boten, dat vinden we toch altijd wel extra leuk. Er werden tot onze vreugd dan ook veel nieuwe boten gepresenteerd door onze exposanten, zoals de Hanse 455, de Bavaria Cruiser 46, X-Yachts XC 35 en de Boarncruiser 42 OK-HT. Naast boten werden er ook vele nieuwe producten gedemonstreerd, zoals de Torq Trac: een bluetooth zender die je op de motor kunt plaatsen, die in combinatie met een app op je smartphone functioneert als een navigatiedashboard.

Activiteiten op en rond het water

Op en rond het water was genoeg te doen! Zes dagen lang werden interessante programma’s opgesteld. Zo werden gratis zeillessen gegeven aan kinderen, waren er match races en rondleidingen en kon je proefvaren. Maar er waren ook diverse clinics georganiseerd, zoals roeiclinics, manouvreerclinics en clinics man overboord. Daarnaast kon je meedoen aan activiteiten als aquawalking en waterfietsen, of interessante presentaties bijwonen. Ook werd er een poging gewaagd om een nieuw record te vestigen voor het Stand Up Paddling. Kortom: niemand hoefde zich te vervelen, waardoor het evenement ook dit jaar weer een groot succes was.

HISWA te water 2015

Heb je nu al zin in de volgende HISWA te water? Je kunt hem alvast noteren: van dinsdag 1 t/m zondag 6 september 2015. Natuurlijk weer in Amsterdam! Bron foto en video’s: hiswatewater.nl