Klantenservice

Kunnen wij je helpen?
010 - 285 71 77

Vandaag open van 9:00 tot 18:00

Star Brite rits en drukker

Maak ritsen en drukkers weer soepel

De verschillende weersomstandigheden kunnen invloed uitoefenen op de soepelheid van onderdelen op de boot. Zo merk je bijvoorbeeld dat ritsen en drukkers van bootkappen of winches behoorlijk stroef kunnen worden. Wij hebben een handige tip om ze weer lekker soepel te maken.

Hoe werkt het?

Met Starbrite Ritsen & Drukkers smeermiddel PTEF is het klusje zo geklaard. Met de tube breng je het smeermiddel aan op de plekken die gesmeerd moeten worden. Daarna verdeel je het met je vinger over het oppervlak, bijvoorbeeld over de rits of over de onderkant van het drukkertje. Laat het even drogen, en je merkt daarna direct het resultaat, waar je langdurig plezier van hebt. Bekijk ook het onderstaande filmpje.

Meer over Starbrite Ritsen & Drukkers smeermiddel PTEF

Door de speciale Teflon samenstelling zorgt het product ervoor dat je uitdroging voorkomt. Daarbij voorkom je ook het wegspoelen door water, vervelend gepiep en verwering. Daarbij is dit smeermiddel ook nog eens bestand tegen extreem lage en hoge temperaturen. Het laat geen vervelende vlekken achter op de bootkappen of winches, en het is ook niet giftig.

Te koop bij KOK watersport

Natuurlijk vind je Starbrite Ritsen & Drukkers smeermiddel PTEF in onze webshop, maar ook in onze megastore in Rotterdam. Heb je nog vragen? Dan beantwoorden we deze graag!