Klantenservice

Kunnen wij je helpen?
010 - 285 71 77

Vandaag open tot 18:00

Musto-truien-KOK-watersport

Musto gaat voor kwaliteit, veiligheid en comfort

Klappertanden op de boot omdat je kleding niet winddicht is? Of ben je nat tot aan je onderbroek door die golf die net even verkeerd tegen je boot aan sloeg? Dit hoeft echt niet meer. Bij KOK watersport houden we van kwaliteit: of het nu gaat om onderdelen voor de boot of om reguliere artikelen. Dit geldt dus ook voor de kleding die wij verkopen: wij leveren alleen kwalitatief hoogstaande merken. Natte onderbroeken en gebibber behoren dus tot het verleden! Een goed voorbeeld van zo’n sterk kledingmerk is Musto, waar we je graag wat meer over vertellen.

Musto by Keith Musto
Musto is een Engels kledingmerk dat in 1965 is opgericht door Keith Musto. Hij heeft meegedaan aan de Olympische Spelen in Tokio, waar hij met het zeilen in de Flying Dutchman in de zomer van 1964 zilver won. Hij startte een zeilmakerij samen met Edward Hyde en zo ontstond Musto & Hyde Sails. De echte passie van Keith Musto was het ontwikkelen van goede zeilkleding en besloot daarom om zijn eigen weg in te slaan.

De kwaliteit en het comfort van Musto
Zijn eerste serieuze zeilkledingproject was het aankleden van de Whitbread race (de voorloper van de Volvo Ocean Race) “Flyer”. Mede hierdoor is Musto uitgegroeid tot een groot en bekend merk. Dit komt voornamelijk doordat het merk veel waarde hecht aan bewegingsvrijheid en veiligheid aan boord. Dit laatste blijkt bijvoorbeeld uit het feit dat Musto het drie-lagen-systeem heeft toegepast op zeilkleding. Niet lang daarna ontstond een intensieve samenwerking met Gore-Tex. Dit leidde in de basis tot de zeilkleding.Uiteraard voldoet Musto-kleding aan de strengste kwaliteitseisen en door hun innovaties is het merk wederom verkozen tot official-supplier voor de komende twee Volvo Ocean Races round the world. Musto kleding is dus precies wat je nodig hebt op het water.
Musto kleding bij KOK watersport
Optimale prestaties met Musto

Doordat de nadruk bij Musto erg ligt op de kwaliteit en het draagcomfort, is het geen goedkoop merk. Iets mindere kwaliteit voor een lager tarief is bij Musto geen optie: als ze iets doen, doen ze het goed. Uiteraard kent het programma een prijsopbouw en is er al een kwaliteitspak (bestaand uit een jas en een broek) vanaf ongeveer 300 euro, voorzien van hun bekende levenslange garantie op materiaal en verwerking. Musto heeft een team van experts die de diverse ranges ontwikkelen. Tenslotte heeft een Volvo Ocean Race zeiler natuurlijk andere behoeften dan een echtpaar dat een weekje het Wad op gaat. Maar één ding staat vast: beiden moeten uiterst tevreden en veilig hun reis beëindigen. Binnen het assortiment vind je niet alleen zeilkleding, maar ook kleding en accessoires die gericht zijn op andere sportieve outdoor activiteiten. Denk bijvoorbeeld aan skiën, hardlopen, paardrijden of fietsen. Wil je meer zien van het merk? Kijk dan eens in onze online watersportwinkel of kom langs in onze megastore.
Musto tas bij KOK watersport
Ben jij al fan van Musto?