Klantenservice

Kunnen wij je helpen?
010 - 285 71 77

Vandaag open van 9:00 tot 18:00

Open-zeilboten-uitprobeer-weekend-bruinisse-KOK-watersport

Verslag: Open zeilboten weekend in Bruinisse

Afgelopen weekend vond in Jachthaven Bruinisse het Open zeilboten uitprobeerweekend plaats. Het weekend werd georganiseerd door de ANWB Waterkampioen en was in samenwerking met zeilschool Aquavitesse. Het doel van dit evenement was om ervoor te zorgen dat ook jongeren meer interesse zullen krijgen voor de zeilsport.

Bezoekers en boten

Het doel lijkt te zijn behaald: er kwamen vooral veel jonge mensen en gezinnen op af. Hoewel dit pas de eerste keer was dat dit weekend werd georganiseerd, was er al veel belangstelling. Zo had de ANWB al voor de sluitingsdatum het maximum aantal inschrijvingen binnengekregen voor het weekend. Dat zijn toch al meer dan 500 inschrijvingen. Een prima start dus! Er was vooral veel interesse voor de grotere zeilboten, zoals de G2. Maar er was nog meer te zien: van een First Twenty tot een Optimist en van de banaan tot de O’pen Bic. Voor elke zeilliefhebber was er wel iets bij.

Zon, zee en wind

Open zeilboten uitprobeerweekend
En als dan ook het weer nog mee zit.. Wat wil je dan nog meer? Vooral op zondag was het weer om door een ringetje te halen: een lekker zonnetje en een prima windje om op te zeilen.

Volgend jaar

Open zeilboten uitprobeerweekend  sup
Er gaan al geruchten dat dit evenement volgend jaar weer zal worden georganiseerd, mits daar een budget voor is. Wij zijn erg benieuwd hoe het er dan uit zal zien. Het zou toch leuk zijn als het uit kan groeien tot een groot en jaarlijks terugkerend event. We houden het in de gaten! Was jij er ook? Dan zijn we ook erg benieuwd hoe jij het vond.