Klantenservice

Kunnen wij je helpen?
010 - 285 71 77

Vandaag open tot 18:00

week-vd-watersport-2015

Week van de watersport

Tijdens de Week van de watersport kunnen we elk jaar genieten van de mooiste demonstraties en leuke activiteiten. Deze worden door het hele land georganiseerd. Het doel van deze week is om mensen kennis te laten maken met de watersport. Toch blijft het ook voor de doorgewinterde watersporters leuk om naartoe te gaan!

Een week vol diversiteit

Dit komt mede doordat de georganiseerde activiteiten zó divers zijn, dat er altijd wel iets te beleven is wat je aanspreekt. Open dagen, veiligheidslessen, vlotten bouwen, roeien, manoeuvreren, vissen, sleutelen aan de boot, kitesurfen, een buitenboordmotorcheck uit laten voeren, en zeilen zijn slechts enkele voorbeelden van de vele activiteiten.

Eén van de grootste trekpleisters was de Reddingbootdag van de KNRM.

Een groot succes voor de KNRM

De Koninklijke Nederlandse Redding Maatschappij (KNRM) kreeg op de Reddingdag tijdens de Week van de watersport veel belangstelling, van ongeveer 30.000 bezoekers. Het weer werkte goed mee en dat zorgde voor een goede stemming.

Op de kades werden demonstraties gegeven van samenwerkende hulpverleningsorganisaties, zoals de reddingsbrigade, de kustwacht, brandweer en politie. Er was een fototentoonstelling, live muziek, lekker eten en drinken, en voor de kleintjes was er een springkussen neergezet. Deze Jonge Redders konden ook geschminkt worden.

Donateurs mochten meevaren op de reddingboot, maar ook de mensen die donateur wilden worden mochten mee de boot op. Ontzettend leuk om zo’n dag mee te maken, maar ook goed om te zien wat voor belangrijk werk de mensen van het KNRM verrichten. De dag heeft ruim 1.000 nieuwe donateurs opgeleverd.

reddingbootdag-knrm-2015-week-watersport

Elke week een watersport week bij KOK watersport

Week van de watersport gemist? In onze watersportwinkel in Rotterdam is het elke week de week van de watersport. We organiseren geen complete lessen of activiteiten op het water, maar we bieden wel alle benodigdheden om goed voorbereid het water op te gaan. Daarnaast hebben we regelmatig scherpe aanbiedingen. Tot snel!