Klantenservice

Kunnen wij je helpen?
010 - 285 71 77

Winkel is gesloten: mail ons

Heb je stootwillen nodig om de boot te beschermen? Dan ben je bij KOK watersport aan het juiste adres. Wij hebben fenders in allerlei maten en vormen in ons assortiment. Daarnaast zijn er verschillende kleuren beschikbaar: wit, blauw, navy, zwart en antraciet.

Majoni fenders

De Majoni Star en Heavy Duty stootwillen zijn van een hoogwaardige kwaliteit en scherp geprijsd. Ze beschikken over stevige ogen en een kogelventiel. Via het ventiel en met behulp van een adapter en fietspomp zijn de boeien snel op te blazen. Je kan ook een speciale stootwilpomp gebruiken. Er is tevens een klein handpompje verkrijgbaar waarmee je eenvoudig een beetje lucht toevoegt. De Majoni Heavy Duty fenders kunnen dankzij de massieve kop extra belast worden.  

Stootboeien voor elke toepassing

We hebben de stootwillen genoemd die het meest gebruikt worden aan boord, maar uiteraard zijn er nog veel meer soorten. Zo vind je in ons assortiment ook ankerboeienbolfenders en boegfenders. De multifunctionele ringfenders kan je gebruiken voor markering van een ankerlijn of om de boeg te beschermen tegen klappen van het anker. Op zoek naar een steigerstootrand, ofwel steigerfender? Ook deze verkopen wij. Er zijn zelfs stootkussens beschikbaar die inzetbaar zijn als opstap of zwemtrap.

Bevestigingsmateriaal

In ons assortiment vind je kant-en-klare lijnen (voorzien van een oogje) die je eenvoudig aan de stootwillen kan bevestigen. Ze zijn leverbaar in een luxe gevlochten en 3-strengs polypropyleen uitvoering.

Een stootwil moet ook ergens aan worden bevestigd. Dit kan door de lijn aan de railing te knopen, maar er zijn ook speciale klemmen beschikbaar. Hiermee kan je de stootwillen in hoogte verstellen en van positie veranderen. 

Stootwilhouders

Het is raadzaam om de stootwillen die je (tijdelijk) niet gebruikt netjes op te bergen in een fenderkorf. Zo blijft het opgeruimd aan boord en voorkom je dat de stootwillen tijdens het varen alle kanten op rollen. Daarnaast zijn de kussens snel grijpbaar tijdens het afmeren bij een steiger of in een sluis.

Stootwilhoezen

Voor de Majoni Star fenders zijn er speciale hoezen verkrijgbaar die de stootwillen schoonhouden en de scheepsromp beschermen tegen krassen en vuil. De hoezen houden ook uv-straling tegen.

Stootwillen kopen?

Ontdek ons uitgebreide aanbod van stootwillen en toebehoren in de webshop. Weet je niet precies welk exemplaar je het best kan aanschaffen? Neem gerust contact met ons op voor advies! Je kan natuurlijk ook langskomen om de fenders te bekijken en vragen te stellen aan een van onze productspecialisten.