Klantenservice

Kunnen wij je helpen?
010 - 285 71 77

Vandaag open tot 18:00

Arke

De kussens van Arke staan voor detail en vakmanschap, met een traditionele touch. De bootkussens dragen bij aan de zitting en de comfort op de boot, maar ook aan het uiterlijk. De materialen die worden gebruikt zijn duurzaam en bestand tegen het opspatten van water.

Uiterlijk van de Arke kussens

De kussen van het merk Arke hebben een herkenbare look. Ze zijn traditioneel ontworpen met veelal de marine kleuren rood, blauw en wit. We zien vaak de blauw, witte streep en de kussens zijn bijna altijd voorzien van witte knopen en een koorrd langs de randen. De kussens zijn verkrijgbaar als enkel stuk, een dubbele en driedubbel vierhoekig kussen. Maar ook zijn er rolvormige kussens verkrijgbaar. Deze kussens zijn voorzien van een bies en witte knoop aan beide zijkanten.

Gebruik van Kapok

Arke maakt gebruik van het materiaal kapok en behandelt het materiaal aan de buitenkant van het kussen met speciaal UV-bestendig materiaal. Dit zorgt voor duurzaam gebruik en gaat kleurverlies tegen. Kapok is een vezel afkomstig van de kapokboom, het is dus een natuurlijk product.

Producten van Arke

De bootkussens van Arke bieden comfort en zijn vooral ontwikkeld voor gebruik op een bestaande bank of zitplaats.

Arke bootkussens bij KOK watersport

Voor bootkussens van het merk Arke kan je bij ons terecht. Wij bieden een selectie van enkele, dubbele en driedubbele kussens aan in de traditionele marine kleuren. Ook zijn er diverse maten railingkussens bij ons verkrijgbaar. Wij assisteren graag bij het maken van je keuze.