Klantenservice

Kunnen wij je helpen?
010 - 285 71 77

Vandaag open tot 17:00

Watersportcadeaus onder de kerstboom

Cadeautips voor de feestmaand

De feestmaand december staat weer voor de deur! Wil je iemand verrassen met een leuk nautisch cadeau? Wij bieden een ruim aanbod aan kleine en grote geschenken. Met onze ideeën hopen we je voldoende inspiratie te geven voor het perfecte cadeautje.

10 leukste cadeautjes voor watersporters per categorie

Wat is nou een echt leuk cadeau voor onder de boom? Of wat is een essentiële gadget die elke watersporter moet hebben aan boord? Een geschenk is soms nog niet zo makkelijk te vinden. Om je te helpen hebben we een selectie gemaakt van de tien beste presentjes voor watersportliefhebbers.

  • Lantaarns van Barebones
  • Drijvende brillenkoordjes
  • Petten
  • Mutsen
  • Zeilmessen
  • Zeilhandschoenen
  • Bootkussens
  • Deurmatten
  • Sjaals van Buff
  • Bootservies

Lantaarns van Barebones

De klassiek geïnspireerde lantaarns van Barebones creëren een gezellige warme sfeer in de kajuit.

barebones lamp

Er zijn verschillende modellen verkrijgbaar. We hebben er een aantal op een rijtje gezet.

Drijvende brillenkoordjes

De drijvende brillenkoordjes van Gill zijn perfect voor watersporters. Ze hebben voldoende drijfvermogen om elke zonnebril boven water te houden. Mocht de bril per ongeluk te water gaan, dan vis je ‘m er zo weer uit. Daarnaast is het koord in zeer korte tijd weer droog.

Petten

We hebben een ruim aanbod aan petten voor gebruik op het water. Zoals de Fast Dry Crew Cap van Musto. Deze is gemaakt van een sneldrogende stof en biedt een uitzonderlijke ventilatie. Daarnaast blijf je veilig in de zon dankzij de UPF40-stofbehandeling. Hieronder een greep uit het assortiment. Bekijk alle modellen en kleuren op de pagina petten.

Mutsen

Tijdens een frisse dag op het water is een lekkere warme muts geen overbodige luxe. Veel watersporters houden van Buff vanwege de hoge kwaliteit en mooie ontwerpen.

Zeilmessen

Een stevig en scherp zeilmes is een onmisbare bootaccessoire voor iedere vaartocht. Het is niet alleen praktisch, maar ook waardevol in noodsituaties. Bij ons zijn onder meer zeilmessen van Wichard verkrijgbaar. Om je keuze te vergemakkelijken verwijzen we je graag door naar ons blogitem over zeilmessen.

Zeilhandschoenen

Iedere zeiler heeft een goed paar zeilhandschoenen nodig. Ze verbeteren de grip op lijnen en beschermen tegen blaren en open wondjes. In onze webshop en watersportwinkel vind je een uitgebreid assortiment van zeilhandschoenen van bekende merken. Hieronder hebben we er enkele uitgelicht. Als je niet zeker weet welk paar je het best kan kopen, lees dan ons blogitem over zeilhandschoenen.

Bootkussens

Met de sierkussens van ARC Marine breng je het interieur meteen in een nautische sfeer. Wij verkopen ook de populaire Comfort Seat kussens die in verschillende standen geplaatst kunnen worden en overal te gebruiken zijn. Hieronder tonen we enkele modellen. Bekijk alle uitvoeringen op de pagina bootkussens.

Deurmatten

Om de boot goed schoon te houden is een deurmat aan boord onmisbaar. Onze deurmatten hebben een maritiem motief waardoor ze perfect bij de nautische omgeving passen. Ook staan ze natuurlijk mooi bij de watersportliefhebber thuis.

Sjaals van Buff

Met een Buff sjaal zit je sowieso goed. Deze is bij veel watersporters en zeilers erg populair. En dat is niet voor niks: Door de lengte en vorm kan het op maar liefst 12 manieren worden gebruikt. Enkele toepassingen zijn: als sjaal, bandana, hoofdband, hoed, stofscherm en haarband.

buff sjaal

Bootservies

Wij hebben alles om nautisch te tafelen aan boord. Van glazen en mokken tot kommen en borden. Alles is met elkaar te combineren voor een mooi geheel. De serviezen zijn onbreekbaar, wat heel handig is op een boot.

Barebones servies

Vragen en/of advies nodig?

Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op of breng een bezoekje aan de watersportwinkel in Rotterdam. Er staat altijd iemand klaar om te helpen.