Klantenservice

Kunnen wij je helpen?
010 - 285 71 77

Vandaag open tot 18:00

prijswinnaars-raymarine-a67-kok-watersport

Gelukkige prijswinnaars nemen Raymarine A67 in ontvangst

Marjolijne en Ton Hanegraaf zijn de gelukkige prijswinnaars van de Demodagen actie en namen vanmorgen hun prijs in ontvangst. Een gloednieuwe Raymarine A67. De sympathieke zeilers blijken net bezig te zijn met de renovatie van een nieuwe boot en staan aan de vooravond van een groot avontuur; een maandenlange zeiltocht in het noorden van Europa. Voor de reis langs Engeland, Noorwegen en Zweden is de Raymarine A67 dan ook een welkome aanvulling. Ton vertelt enthousiast over eerdere reizen: "In het verleden hebben we met onze huidige boot, een 8 {C}meter lange Mc Gregor waarmee we al 22 jaar lang met veel plezier varen mooie tochten gemaakt door het Middellandse Zeegebied en de Oostzee. Het voordeel van deze boot is dat we haar per {C}trailer kunnen vervoeren. We rijden meestal naar een mooie haven en gaan vanuit daar op avontuur. De leukste haventjes langs de kusten van Frankrijk tot Griekenland hebben we dan ook ontdekt. De laatste jaren zijn we meer opgeschoven naar het oosten van Duitsland. Een mooi gebied met erg vriendelijke mensen. Een groot verschil met de mensen in Nederland, die vaak veel last hebben van stress. En nu, na 20 jaar gaan we onze droom realiseren. Een rondreis waarbij we in ieder geval Engeland, Noorwegen en Zweden gaan bezoeken. Met een boot die 12 meter lang is kunnen we de trailer wel vergeten. Het wordt een echte bootreis, van begin tot eind. Hoewel we nog lang niet op pad zijn is het voorwerk net zo leuk. De reis plannen, locaties bekijken op Google Earth en natuurlijk het kopen van de watersportartikelen die we nodig hebben voor de reis. De producten van Raymarine bevallen ons uitstekend, dus deze prijs is bijzonder welkom."

Voordelen watersportwinkel

De familie blijkt al jarenlang klant te zijn. "Op internet kun je alle producten vinden. Maar je wilt het toch in je handen hebben voor je het koopt. Bij KOK watersport komen we overigens al jaren. De winkel oogt strak, het assortiment is uitgebreid, gemakkelijk in de schappen te vinden en er zijn vriendelijke mensen die je graag helpen". Ook over de Demodagen is Ton enthousiast: "Het is prettig dat je direct aan de leverancier vragen kan stellen. Een echte meerwaarde voor een winkel, want dat kan normaal nooit. De Demodagen zijn voor ons echt een uitje en we vinden het hele leuke dagen. We komen echt voor de producten, maar vinden de sfeer ook geweldig. Hoewel we zelf niet in Rotterdam wonen, rijden we er graag een stukje voor om."

Veel goede ideeën voor de volgende Demodagen

Wij wensen de prijswinnaars veel plezier en bedanken alle andere deelnemers voor hun goede ideeën. Volgend jaar zullen we een aantal wijzigingen doorvoeren tijdens de Demodagen waardoor deze dagen nog interessanter en leuker zullen worden. Helaas hebben we geen invloed op het weer, dus het zonnetje dat veelvuldig als verbeterpunt is aangegeven kunnen we niet garanderen. We zullen in ieder geval een leuke prijsvraag organiseren, dus ook volgend jaar valt er een mooie prijs te winnen. Tot volgend jaar!