Klantenservice

Kunnen wij je helpen?
010 - 285 71 77

Vandaag open tot 18:00

Corona maatregelen KOK watersport

Maatregelen en richtlijnen m.b.t. het coronavirus

Wij informeren je graag over onze maatregelen en richtlijnen rondom het coronavirus. Het beschermen van de gezondheid en veiligheid van onze collega’s en klanten staat hierbij centraal.

Openingstijden

Ook wij hebben helaas onze megastore moeten sluiten vanwege de aangescherpte Corona maatregelen. Daarom kan je voorlopig niet fysiek bij ons winkelen. Uiteraard blijft de webshop wel open en behoort afhalen van je bestelling tot de mogelijkheden. 

Online bestellen

Via onze webwinkel kan je veilig en vertrouwd op afstand watersportartikelen kopen. De online shop is 24/7 geopend en meer dan 10.000 producten zijn uit voorraad leverbaar. Je kan jouw pakket in Rotterdam afhalen of thuis laten bezorgen.

Bezorging

Onze online bestellingen worden verzonden via PostNL. Ook zij volgen de richtlijnen van het RIVM en hebben hygiënemaatregelen genomen om verdere verspreiding van het virus te voorkomen. Voor meer informatie verwijzen we je door naar de PostNL website.

Let op! Niet voorradige producten mogelijk later geleverd

We ondervinden helaas nog steeds de gevolgen van corona en alle maatregelen die hiermee gepaard gingen en gaan. Door productieachterstanden en een grondstoffentekort loopt de levertijd voor sommige producten op. Onze toeleveranciers kunnen ook niet altijd concrete data noemen.

Gelukkig zijn veel artikelen bij ons uit voorraad leverbaar, maar houd er rekening mee dat wanneer een artikel niet voorradig is de levertijd langer dan 7 dagen kan zijn. Wij hopen dat je begrip hebt voor de situatie. 

Vragen en advies

Voor vragen en/of advies zijn wij telefonisch en per mail bereikbaar (contact). Wij doen ons best om zo snel mogelijk te reageren.

Omdat veel bootbezitters bezig zijn met de voorbereidingen voor het vaarseizoen willen we onze blogs ook nog even onder de aandacht brengen. Er staan diverse items online waarin we advies geven over bootonderhoud en productkeuzes.

Neem de maatregelen alsjeblieft serieus. 

Wij hopen net als jullie dat we ons snel weer in rustig vaarwater begeven!

Als de situatie verandert passen we de informatie op deze pagina aan.