Klantenservice

Kunnen wij je helpen?
010 - 285 71 77

Vandaag open van 9:00 tot 18:00

HADEX DRINKWATER DESINFECTIEMIDDEL

Hadex Drinkwater Desinfectiemiddel van Star brite

Hoewel de kwaliteit van drinkwater in Nederland en de meeste Europese landen in orde is, is het belangrijk dat we hier wel aandacht aan blijven besteden. Zeker wanneer het buiten warmer wordt, is de kans groter dat bacteriën zich in het water gaan nestelen en zich razendsnel vermenigvuldigen. Omdat we liever op de boot zitten dan over de reling hangen, adviseren we je om het drinkwater regelmatig te reinigen met het Hadex Drinkwater Desinfectiemiddel, van Star brite.

Gemakkelijk schoon drinkwater

Het Hadex Drinkwater Desinfectiemiddel zorgt ervoor dat de kwaliteit van het drinkwater op peil blijft en voorkomt besmetting. Het is niet giftig en ook het gebruik ervan is veilig. Allemaal positieve klanken, maar we willen natuurlijk vooral weten of het ook gemakkelijk in gebruik is. Dat is het zeker! Het enige wat je hoeft te doen is de vloeistof in het drinkwater gieten (10 milliliter op 50 liter) en 30 minuten laten inwerken. Je kunt het desinfectiemiddel met een dubbele dosering ook gebruiken om de watertanks en leidingsystemen te reinigen.

Drinkwater desinfectiemiddel bij KOK watersport

Je bestelt het Hadex Drinkwater Desinfectiemiddel van Star brite gemakkelijk online in onze webshop, maar we verkopen het ook in onze watersportwinkel in Rotterdam. Heb je nog vragen? Stel ze dan hieronder of kom naar onze winkel. Onze medewerkers geven je graag antwoord en adviseren je waar nodig.