Klantenservice

Kunnen wij je helpen?
010 - 285 71 77

Vandaag open tot 18:00

Raymarine flagstore

KOK watersport is Raymarine Flagstore

Met veel trots kunnen we je vertellen dat we al jaren officieel Raymarine Flagstore zijn! Daar zijn er slechts vijf van in Nederland, dus dat is een mooie prestatie.

Bezoek onze winkel voor de volledig vernieuwde demo installatie Raymarine. Met werkende apparatuur waaronder de Axiom Plus, Axiom Pro, Element, i50, i60, i70 en p70 instrumenten. Recent zijn hier nog aan toegevoegd de Alpha instrumenten. 

Een Flagstore met vlag en wimpel

Een Raymarine Flagstore word je alleen als je beschikt over voldoende kennis. Dat houdt in dat onze medewerkers zijn opgeleid en getraind door Raymarine. Het merk innoveert continu, dus met een eenmalige cursus ben je er niet. Als onze klanten vragen hebben over de nieuwste modellen, dan moeten wij natuurlijk wel kunnen vertellen wat sterke producteigenschappen of -verbeteringen zijn in vergelijking met eerdere modellen. Wij volgen daarom elk jaar een cursus. Leerzaam, maar zeker ook erg leuk!

Raymarine-Flagstore

Met eigen ogen het bewijs zien?

Je herkent de Flagstores aan een officiële Raymarine sticker. Benieuwd naar onze mooie sticker? Hij heeft een mooi plekje gekregen in onze winkel, bij de demonstratiemodellen van Raymarine. Je mag hem natuurlijk komen bewonderen! Dan kun je ook gelijk de navigatiemodellen bekijken.