Klantenservice

Kunnen wij je helpen?
010 - 285 71 77

Winkel is gesloten: mail ons
cobb-barbecue-demonstratie-KOK-watersport

Nautical Cooking and Lifestyle event

Afgelopen zaterdag rook het toch wel heel bijzonder bij KOK watersport. Midden in de winkel werd een demonstratie gegeven van de Cobb barbecue, door een professionele kok. De belangstelling van onze bezoekers werd al flink geprikkeld door de geur, waardoor het water je in de mond liep. Of beter gezegd: eruit! En alsof dat nog niet genoeg was, zag het gebruik van de barbecue er ook nog eens ontzettend gezellig en eenvoudig uit.

Over de Cobb barbecue

De barbecue is zo bijzonder, omdat je er bijna alles mee kunt doen: wokken, grillen, bakken, braden en roken. Dat is behoorlijk veelzijdig, maar toch is dat nog niet alles. Hij is in drie minuten opgewarmd en klaar voor gebruik, hij is veilig (al moet je natuurlijk altijd opletten) en daarnaast heeft hij een laag energieverbruik. Hij rookt niet heel erg, dus voor het echte barbecue-effect met een koolsmaakje worden rookpakketjes gebruikt. De rookpakketjes zijn overigens verkrijgbaar in diverse smaken, zoals Apple, Hickory, Jack Daniels en Sugar Maple. Het handige aan deze barbecue is dat de onderkant niet heet wordt, waardoor je hem niet alleen overal neer kunt zetten, maar je hem ook gemakkelijk kunt oppakken en verplaatsen. Eigenlijk kan je hem overal gebruiken: op de boot, in de tuin, op het balkon of op je vakantiebestemming. Is dat niet gezellig? Als klapper op de vuurpijl is hij ook nog eens gemaakt van duurzaam materiaal, waardoor het gedaan is met de wegwerpbarbecue.

Cobb bij KOK

We hebben aardig wat bezoekers gehad, die stuk voor stuk hun belangstelling toonden voor deze mooie barbecue. En hoe kan het ook anders? De kok heeft zich vanaf een uur of elf flink staan uitleven. De gamba’s, worstjes, kippen, eenden en zalm belandden allemaal op de barbecue. Daarnaast werd er ook nog een ratatouille bereid. En eerlijk is eerlijk: lekker was het zeker. De klanten werden flink verwend en ook wij kregen zo nu en dan ook wat toegeschoven.

Nautic-event-KOK-watersport

Mocht je er niet bij zijn geweest, bekijk dan eens het officiële Cobb barbecue filmpje. Aan het eind van de dag waren alle barbecues uitverkocht. Maar niet getreurd! Je kunt ook een volledig overzicht bekijken van het Cobb-assortiment in onze webwinkel, inclusief de barbecue.

ARC Marine

Maar er was zaterdag nog meer te beleven in onze winkel. Zo was ook ARC-Marine aanwezig. Zij leveren scheepsverlichting, watersportaccessoires en overige benodigdheden, maar ook meubelen van teakhout. En voor dit laatste waren zij bij ons. Deze meubelen hebben een karakteristieke uitstraling en geven je boot net iets meer flair. Tafeltjes, dekstoelen, noem maar op. Daar komt bij dat teakhout lang mee gaat. Dat bewijs wordt ook geleverd door de Gouden Koets: ook van teakhout. Het hout is bestand tegen wind en regen en blijft dus lang mooi, zonder dat je veel tijd kwijt bent aan onderhoudswerkzaamheden. Wil je toch wat meer weten over het onderhoud? Lees dan ons eerdere blog over teakhout meubelen.

ARC-marine-teak-houten-meubelen

En op zo’n tafel van teakhout past natuurlijk ook een Cobb barbecue! Het weer lijkt -voor Nederlandse begrippen- veelbelovend! Heb jij al gebarbecued?