Klantenservice

Kunnen wij je helpen?
010 - 285 71 77

Vandaag open van 9:00 tot 18:00

NauticLED

NauticLED: energiezuinige verlichting voor op de boot

NauticLED™ is ontwikkelaar van ledverlichting voor op de boot. De lampen worden voor zowel particulieren als bedrijven gemaakt. NauticLED heeft een sterke en unieke positie in de markt verworven door zich te specialiseren in kwalitatief hoogwaardige maritieme ledlampen. De verlichting is energiezuinig en biedt daarom allerlei soorten boten een groot voordeel. Daarnaast zijn de lampen veilig en gaan ze lang mee in het gebruik. Verder ben je met NauticLED verzekerd van stabiel licht, waarvan de helderheid met behulp van de dimmer gemakkelijk aan te passen is.

In dit blogitem wordt dieper ingegaan op de eigenschappen en voordelen van NauticLED verlichting.

Energiezuinig

Het grootste voordeel van NauticLED lampen is dat deze 80 tot 90% minder energie verbruiken ten opzichte van traditionele lampen. Maar naast dat ze energiezuinig zijn, produceren ze ook 90% minder warmte vergeleken met hallogeenverlichting. Normale hallogeenverlichting produceert 10% licht en 90% warmte. Ledlampen produceren nauwelijks warmte waardoor de airco niet extreem hoeft te koelen. Dit resulteert in lagere onderhoudskosten en minder brandstofconsumptie.    

Gemakkelijk te bevestigen

NauticLED lampen zijn eenvoudig te monteren en aan te sluiten. Ze passen namelijk direct of via vervangingsfittingen in de bestaande fittingen.

Dimbaar en stabiel licht

De meeste NauticLED lampen zijn dimbaar. Dankzij de hoge dimfrequentie treden er geen flikkerde visuele effecten op. Zelfs bij lage lichtniveaus is het licht stabiel en puur.

Het dimmen van ledverlichting wordt steeds populairder en daarom heeft NauticLED speciale dimproducten ontwikkeld, zoals led-dimmers. Met behulp van deze controllers kan helderheid eenvoudig worden aangepast.

Aangename warme sfeer

De kwaliteitsverlichting van NauticLED benadert de warme kleurtemperatuur van traditionele verlichting erg goed en zorgt daarmee voor een aangename warme sfeer aan boord. In bijna alle producten is de kleurtemperatuur geoptimaliseerd naar 2700K. Daarnaast beschikken alle lampen over een hoge kleurweergave-index (CRI tot 95).

NauticLED

Lange levensduur

Ledlampen gaan een stuk langer mee dan traditionele lampen. Bij traditionele verlichting wordt veel warmte afgegeven waardoor de gloeidraad na verloop van tijd verdampt. Na een bepaald aantal gebruiksuren daalt hierdoor de lichtopbrengst. Ledverlichting geeft nauwelijks warmte af waardoor de kans op doorbranden vrijwel nihil is.   

Ledlampen zijn voorzien van een ingebouwd stabiliseringselement waardoor ze bestand zijn tegen trillingen en schokken van buitenaf. Ook dit draagt bij aan de lange levensduur.

Multivoltage 10-35V DC

Ledlampen zijn erg gevoelig voor spanningspieken en -dalen die optreden bij het starten van de motor of het laden van de accu. De lampen van NauticLED zijn voorzien van een ingebouwde dimbare 10-35VDC led-driver die beschermd tegen elke variatie in de stroomlevering. Het resultaat is stabiel dimbare, duurzame en veilige verlichting.  

NauticLED verlichting kopen?

Wij hebben een ruim assortiment van NauticLED bootverlichting. Een greep uit het aanbod:

 

 

Heb je vragen over een product of heb je advies nodig? Kom langs in onze watersportzaak en we helpen je graag. Via de telefoon of mail kun je natuurlijk ook contact met ons opnemen.